Libnet.ro
UNICEF

09:15

Vosganian: Rares Bogdan a anuntat ca Ludovic Orban va demisiona in februarie. Tare, nu?

Hotnews Hotnews,
 Vosganian: Rares Bogdan a anuntat ca Ludovic Orban va demisiona in februarie. Tare, nu?

Vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian l-a ironizat, sambata, pe Rares Bogdan pentru ca a anuntat ca premierul Ludovic Orban va demisiona in luna februarie. inainte de a spune daca Rares Bogdan vorbeste bine sau rau, sa convenim ca vorbeste prea mult, a punctat liderul ALDE. continuă pe Hotnews

Vosganian: Rares Bogdan vorbeste prea mult; Daca ne luam dupa el, noi, ceilalti, jucam intr-un film cu prosti

Vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian afirma ca, dupa ce Rares Bogdan a anuntat ca premierul Ludovic Orban va demisiona in luna februarie, ceilalti joaca intr-un film cu prosti. Am acceptat angajarea raspunderii pentru bugetul pe un an al unui Guvern care intentioneaza sa demisioneze peste doua luni. Tare, nu?, adauga el.

Rares Bogdan ii raspunde lui Varujan Vosganian dupa ce acesta l-a atacat intr-o postare

Rares Bogdan a raspuns acuzatiilor liderului ALDE conform carora acesta ar fi spus ca Ludovic Orban va demisiona. Prim vicepresedintele PNL spune ca nu a afirmat niciodata ca premierul Ludovic Orban va.

Decizie de ultima ora luata de Ludovic Orban. Va fi demis din Guvern

Premierul Orban a decis demiterea secretarului de stat implicat intr-un accident de circulatie, fiind suspectat ca s-ar fi urcat beat la volan. Oficialul a refuzat sa sufle in aparatul etilotest, dar si sa ii fie recoltate probe biologice, pentru a se stabili daca condusese sau nu sub influenta bauturilor alcoolice. Valeriu Lupu fusese numit de .

Valeriu Lupu a demisionat din functia de secretar de stat, inainte ca Ludovic Orban sa il demita

Valeriu Lupu a demisionat, vineri, din functia de secretar de stat, in contextul in care politistii au deschis un dosar penal pe numele sau, dupa ce acesta a avariat o masina si a refuzat testarea cu aparatul alcooltest. Ludovic Orban anuntase anterior ca a decis sa il demita din Guvern pe Lupu, conform Mediafax.

Premierul Ludovic Orban a decis sa il demita pe secretarul de stat care a provocat un accident rutier la Timisoara - surse

Premierul Ludovic Orban a decis sa il demita pe secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Valeriu Lupu, care a provocat un accident rutier la Timisoara si a refuzat testarea cu aparatul etilotest si prelevarea de probe de sange pentru stabilirea alcoolemiei.

HOROSCOP MARIANA COJOCARU. Ce ii rezerva astrele lui Ludovic Orban in 2020. Este un fel de Mr. Bean in politica romaneasca

Astrologul Mariana Cojocaru a explicat, miercuri, la Antena 3, ce ii rezerva astrele lui Ludovic Orban in noul an.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2465 seconds )