Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vot final pe buget in Parlament. Dancila, in biroul lui Dragnea. Scandal pe cresterea alocatiilor pentru copii

Adevărul Adevărul,
Vot final pe buget in Parlament. Dancila, in biroul lui Dragnea. Scandal pe cresterea alocatiilor pentru copii

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor da votul final, astazi, pe legea bugetului de stat. in Parlament a ajuns si premierul Viorica Dancila, care a mers mai intai in biroul lui Liviu Dragnea. PNL si PSD isi disputa dublarea alocatiilor pentru copii. continuă pe Adevărul

Bugetul e votat cu scandal. Impotenta se manifesta grotesc. Tineti-i in banci pe cei care nu si-au luat pastilele dimineata. Dancila, in biroul lui Dragnea

Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor da votul final, astazi, pe legea bugetului de stat. in Parlament a ajuns si premierul Viorica Dancila, care a mers mai intai in biroul lui Liviu Dragnea. PNL si PSD isi disputa dublarea alocatiilor pentru copii.

Premierul Viorica Dancila, in biroul lui Dragnea de la Parlament inainte de votul pe buget

Premierul Viorica Dancila a venit vineri in Parlament pentru votul privind bugetul pe 2019. Aceasta a intrat in biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor inainte ca parlamentarii sa voteze privind.

Ministrul de Finante si Florin Iordache, chemati la discutii in biroul lui Dragnea

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, si Florin Iordache, cel care conduce sedinta, au fost chemati in biroul lui Liviu Dragnea la discutii, in conditiile in care efortul bugetar pentru majorarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )