Libnet.ro
UNICEF

16:30

VOT FINAL LA CAMERA DEPUTATILOR: Supraacciza la carburanti a fost eliminata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VOT FINAL LA CAMERA DEPUTATILOR: Supraacciza la carburanti a fost eliminata

Supraacciza la carburanti a fost eliminata miercuri, prin votul deputatilor, legea in acest sens urmand sa fie tirmisa la promulgare. continuă pe Ziarul Bursa

Supraacciza la carburanti a fost eliminata, la fel si supraimpozitarea contractelor part-time

Plenul Camerei Deputatilor a dat miercuri vot favorabil proiectului de lege care vizeaza modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor part-time, dupa ce comisia pentru Buget a adoptat marti raport favorabil in acest sens.

Abrogarea recursului compensatoriu, la vot final in Camera Deputatilor; proiectul a trecut de Comisia juridica cu unanimitate de voturi

Legea prin care se abroga recursul compensatoriu si se revine la varianta din 2016 se afla, miercuri, pe ordinea de zi a sedintei Camerei Deputatilor.

Camera Deputatilor: Supraacciza si supraimpozitarea contractelor part-time, eliminate

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, anunta, dupa sedinta Comisiei pentru buget, finante si.

Supraacciza la carburanti afost eliminata. Cat ar putea costa un plin de benzina sau motorina de la 1 ianuarie 2020

Supraacciza la carburanti afost eliminata in plenul Camerei Deputatilor, dupa ce, marti,comisia de buget-finantea dat, in unanimitate, un raport de admitere unui proiect de lege pentru modificarea Codului fiscal, prin care incepand cu 1 ianuarie 2020 .

Eliminarea supraaccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor part-time, la VOT FINAL in Camera Deputatilor

Deputatii vor dat un vot, in sedinta de miercuri asupra proiectului de lege referitor la modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor part-time.

Camera Deputatilor decide, miercuri, asupra legii privind abrogarea recursului compensatoriu

Legea privind abrogarea recursului compensatoriu intra, miercuri, la votul final din Camera Deputatilor. Proiectul a fost inclus pe ordinea de zi a sedintei dupa ce, marti, a trecut cu unanimitate de voturi de.

Camera Deputatilor decide astazi asupra proiectului de eliminare a supraaccizei la carburanti. Recursul compensatoriu ajunge si el la vot

Plenul Camerei Deputatilor va vota miercuri proiectul de lege de modificare a Codului Fiscal pentru a elimina supraacciza la carburanti si supraimpozitarea contractelor part-time. La votul deputatilor va ajunge si abrogarea recursului compensatoriu, Camera Deputatilor fiind forul decizional pentru ambele initiative legislative.

Abrogarea recursului compensatoriu, la vot final in Camera Deputatilor

Legea prin care se abroga recursul compensatoriu si se revine la varianta din 2016 se afla, miercuri.

Vot final. Legea care a scos din puscarii peste 20.000 de infractori a fost abrogata. Totusi, mica gratiere a PSD inca va mai produce efecte. Cat timp

Legea recursului compensatoriu, care a scos din puscarii peste 20. 000 de infractori, a fost abrogata azi de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional. Toate partidele parlamentare au votat pentru abrogarea legii. Desi ingropata, legea tot va mai produce efecte: detinutii aflati dupa gratii vor beneficia in continuare de clementa statului. Singurii alesi PSD care nu s-au dezis de proiect sunt Florin Iordache si Eugen Nicolicea.

Azi se voteaza la Camera Deputatilor proiectul eliminarii supraccizei la carburanti

Proiectul de lege ce vizeaza modificarea Codului Fiscal prin eliminarea supraaccizei la carburanti si a supraimpozitarii contractelor part-time, va fi analizat la Camera Deputatilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3293 seconds )