Libnet.ro
UNICEF

11:30

Vot final la proiectul de modificare a Legii privind statutul judecatorilor si procurorilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vot final la proiectul de modificare a Legii privind statutul judecatorilor si procurorilor

Deputatii au dat luni vot final la proiectul privind modificarea Legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, dupa ce pe 6 decembrie au votat pe articole actul normativ, dupa aproape 13 ore de dezbateri. Au votat in favoarea. continuă pe Wall-Street Ro

Legea privind statutul magistratilor si modificarea legii ANI, adoptate de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat astazi cu 179 de voturi pentru si 90 de voturi impotriva modificarile aduse legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor intr-o sedinta de vot final convocata ad-hoc, potrivit posturilor de televiziune.

Dezbatere publica, astazi, privind statutul politistului: Amenda pentru refuzul de legitimare, marita pana la 1.500 lei; inchisoare pentru ignorarea avertismentelor politiei si pentru jignirea politistilor

Ministerul Afacerilor Interne MAI) va organiza luni o dezbatere publica referitoare la proiectul de Lege pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si sigurantei publice. Una dintre masurile propuse se refera la marirea amenzii pentru persoana care refuza sa se legitimeze la solicitarea organelor de ordine publica de la maximum 500 de lei la maximum 1. 500 de lei, iar persoana dusa la sectia de politie pentru verificare poate pleca dupa 24 de ore chiar daca nu i-a fost stabilita identitatea, aceasta masura avand pana acum doar caracter administrativ, relateaza News. ro. De asemenea, se propune pedeapsa cu inchisoarea pentru ignorarea avertismentelor politiei in cazul faptelor antisociale, precum si pentru jignirea organelor de urmarire penale si de ordine publica. Proiectul de Lege a fost pus in dezbatere publica in 2 noiembrie.

Dezbatere privind Statutul politistului la Ministerul de Interne. ONG-ul Alianta pentru combaterea abuzurilor atrage atentia ca I se da politistului o putere foarte mare, se poate ajunge la umilirea cetateanului

Sindicatele politistilor si organizatiile non-guvernamentale au avut pareri impartite in cadrul dezbaterii referitoare la proiectul de Lege pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si sigurantei publice organizate, luni, de Ministerul Afacerilor Interne. Daca Alianta pentru combaterea abuzurilor a sustinut ca prin noul proiect de lege i se da politistului o autoritate mult prea mare, putand, prin anumite masuri, sa-l umileasca pe cetatean, unele sindicate sunt de parere ca legea este facuta in favoarea cetateanului si nu pentru a intari autoritatea organelor de ordine publica.

Dezbatere publica privind statutul politistului: Amenda pentru refuzul de legitimare, marita; inchisoare pentru jignirea politistilor

Ministerul Afacerilor Interne MAI) organizeaza luni o dezbatere publica referitoare la proiectul de Lege pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si sigurantei publice.

Nou protest in fata Parlamentului dupa votul privind statutul magistratilor si stergerea interdictiilor ANI

Cateva zeci de persoane s-au adunat luni seara in fata Palatului Parlamentului imediat dupa ce in plenul Camerei Deputatilor s-au adoptat modificarile la statutul magistratilor cat si cele.

Iohannis cere Parlamentului reexaminarea legii privind infiintarea Garzilor forestiere

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, astazi, Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului OUG) 32/2015 privind infiintarea garzilor forestiere, informeaza Administratia Prezidentiala prin intermediul unui comunicat de presa.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )