Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vot prin corespondenta la alegerile prezidentiale in Diaspora

Antena3 Antena3,
Vot prin corespondenta la alegerile prezidentiale in Diaspora

Comisia de cod electoral a votat pentru votul prin corespondenta la alegerile prezidentiale din toamna. Votul este unul de unanimitate. De asemenea, a mai trecut un articol care vorbeste despre faptul ca. continuă pe Antena3

RALUCA TURCAN: PNL propune vot prin corespondenta la alegeri

PNL propune Comisiei speciale pentru elaborarea legislatiei electorale un proiect care prevede introducerea votului prin corespondenta la alegerile prezidentiale si europarlamentare, posibilitatea ca votarea sa fie prelungita timp de 3 zile si cresterea numarului de sectii de votare, a anuntat ieri liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan.

CONSTANTIN FLORIN MITULESCU-BUICA: Propunem o lege care sa preia votul anticipat, prin corespondenta

Proiectul elaborat de Autoritatea Electorala Permanenta, ce va fi dezbatut in Comisia parlamentara speciala pentru legile electorale, propune abrogarea Legii 370 privind alegerea presedintelui si inlocuirea acesteia cu un nou act normativ, care sa preia votul anticipat, votul prin corespondenta si simplificarea procedurilor la sectiile de votare din strainatate.

Modificarea legislatiei electorale. Seful Autoritatii Electorale: Propunem o lege care sa preia votul timp de 3 zile, votul prin corespondenta si simplificarea procedurilor

Proiectul elaborat de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), care va fi dezbatut in Comisia parlamentara speciala pentru legile electorale, propune abrogarea Legii 370 privind alegerea presedintelui si inlocuirea acesteia cu un nou act normativ, care sa preia votul anticipat, timp de trei zile, votul prin corespondenta si simplificarea procedurilor la sectiile de votare din strainatate, a declarat luni presedintele AEP, Constantin Florin Mitulescu-Buica.

TEODOROVICI DESPRE ALEGERILE PREZIDENTIALE: Nu imi este teama de aceasta competitie

Un lider trebuie sa fie convins ca orice batalie pe care o incepe o si castiga, a declarat, astazi, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, intrebat de presa despre cursa pentru alegerile prezidentiale.

SONDAJ. Cine ar trebui sa fie candidatul PSD-ALDE la alegerile prezidentiale?

PSD se afla intr-o criza. Mai multe nume s-au vehiculat in ceea ce priveste cursa pentru alegerile prezidentiale din toamna. Ideea pentru un candidat extern sau pentru un candidat al coalitiei de guvernare.

Teodorovici explica de ce vrea sa candideze la alegerile prezidentiale: Este de datoria noastra, a politicienilor, sa trecem de la vorbe la fapte

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, sustine ca doreste sa candideze din partea Partidului Social Democrat la alegerile prezidentiale, pentru ca vrea sa arate ca un presedinte poate sa faca, nu doar sa vorbeasca sau doar sa taca.

Descoperiti. Plan incendiar in trei pasi pentru alegerile prezidentiale

Mai mult ca oricand, alegerile prezidentiale de peste cateva luni au o miza colosala. Cineva va detine butoanele puterii pentru urmatorii cinci ani si va decide daca se merge inainte cu pasi firavi facuti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )