Libnet.ro
UNICEF

13:00

Votul din diaspora a inceput, prima sectie deschisa fiind cea din Auckland, Noua Zeelanda.

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Votul din diaspora a inceput, prima sectie deschisa fiind cea din Auckland, Noua Zeelanda.

In acest al doilea tur al alegerilor prezidentiale, romanii din strainatate au din nou trei zile la dispozitie pentru a-si exprima optiunea la urne: vineri, sambata si duminica. continuă pe Ziarul Bursa

incepe votul in diaspora pentru turul doi. Prima sectie de votare a fost deschisa in Noua Zeelanda

Prima sectie de votare pentru turul al doilea al prezidentialelor se deschide in Auckland din Noua Zeelanda, vineri, 01. 00 ora Romaniei, echivalentul orei locale 12. 00, potrivit Mediafax. La alegerile prezidentiale din acest an au fost organizate 835 de sectii de votare pentru romanii din strainatate.

Alegeri Prezidentiale, turul 2: la ce ora se deschid sectiile de votare din diaspora. Afla orarul complet

Romanii aflati peste hotare trebuie sa stie la ce ora se deschid sectiile de votare din diaspora! Pe data de 24 noiembrie, romanii isi aleg presedintele tarii! Acestea sunt cele mai scumpe alegeri prezidentiale din istorie, deoarece s-a investit mult pentru votul romanilor din diaspora. Acestia pot vota la alegerile prezidentiale din data de 24 .

Prima sectie de votare, pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, se va deschide in cateva ore

Prima sectie de votare pentru turul doi al prezidentialelor se va deschide in mai putin de 12 ore in Auckland din Noua Zeelanda. Tot in aceasta noapte vor putea vota si romanii care locuiesc in.

DIASPORA VOT GERMANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. CAND si UNDE voteaza romanii din Diaspora in turul II

DIASPORA VOT GERMANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Potrivit legii, turul 2 de scrutin de alegeri prezidentiale 2019 din 24 noiembrie are loc in aceleasi sectii de votare si.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )