Libnet.ro
UNICEF

14:45

Votul pe motiunea de cenzura va avea loc luni, 31 august. Ciolacu: Guvernul Orban trebuie sa plece

Adevărul Adevărul,
Votul pe motiunea de cenzura va avea loc luni, 31 august. Ciolacu: Guvernul Orban trebuie sa plece

Votul asupra motiunii de cenzura va avea loc lunea viitoare, pe 31 august, a anuntat miercuri liderul PSD Marcel Ciolacu. Guvernul Orban trebuie sa plece, a adaugat acesta. continuă pe Adevărul

Motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban va fi votata luni, 31 august

Motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban va fi votata luni, 31 august. Guvernul Orban trebuie sa plece, a scris pe Facebook, miercuri, liderul PSD, Marcel Ciolacu. Conducerea Parlamentului urmeaza sa se reuneasca joi si sa voteze data anuntata de Ciolacu. Anuntul a fost facut de liderul PSD cu zece minute inaintea conferintei de presa anuntata de presedintele Klaus Iohannis.

PSD vrea sa amane pana in septembrie votul la motiunea de cenzura - surse

Desi la finalul congresului, conducerea PSD a anuntat ca motiunea de cenzura va fi dezbatuta si suspusa la vot rapid, planul s-a schimbat. Surse din interiorul partidului au declarat pentru HotNews. ro ca votul ar putea sa aiba loc dupa 1 septembrie.

Klaus Iohannis: Motiunea de cenzura e depusa in bataie de joc, izvorata din cinismul PSD-ist (VIDEO)

PSD a decis data la care va fi votata motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban: luni, 31 august. Anuntul a fost facut de presedintele partidului Marcel Ciolacu. La scurt timp dupa acest anunt, miercuri,.

MARCEL CIOLACU: Motiunea de cenzura se va vota pe 31 august

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, miercuri, ca motiunea de cenzura depusa de social-democrati va fi supusa votului pe 31 august, scrie Agerpres.

Klaus Iohannis: Motiunea de cenzura e depusa in bataie de joc, izvorata din cinismul PSD-ist

PSD a decis data la care va fi votata motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban: luni, 31 august. Anuntul a fost facut de presedintele partidului Marcel Ciolacu. La scurt timp dupa acest anunt, miercuri,.

Presedintele Iohannis, reactie acida dupa ce PSD a anuntat ca motiunea se voteaza pe 31 august: Este o bataie de joc!

Klaus Iohannis a venit cu o reactie acida dupa ce PSD a anuntat ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului se va vota pe 31 august. Presedintele a declarat ca acest lucru este o bataie de joc din partea PSD, iar el nu isi doreste sa treaca.

Horoscop luni 24 august 2020. Zi perfecta pentru zodii

Astrologii au facut horoscopul zilei de luni, 24 august. Astfel, potrivit predictiilor, se anunta o zi benefica pentru cele mai multe semne ale zodiacului. Horoscopul zilei de luni, 24 august 2020. Se anunta o zi perfecta pentru marea majoritate a zodiilor Horoscopul zilei de luni, 24 august 2020 este benefic pentru marea majoritate a zodiilor.

Telescoala profesorilor debuteaza luni, 24 august

Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC impreuna cu Televizunea Romana deruleaza incepand de luni, 24 august, un program de pregatire a cadrelor didactice pentru sustinerea online a lectiilor.

Curs valutar BNR luni, 24 august 2020. Ce se intampla cu euro azi

Cursul valutar BNR valabil pentru vineri, 24 august 2020, va fi anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Astfel, in timp util, vom afla cat costa cele mai tranzactionate valute din tara noastra. Vom sti cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si cati lei va costa moneda britanica, .

Marcel Ciolacu a facut marele anunt despre cand se va vota motiunea de cenzura

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat pe pagina sa de Facebook, ca motiunea de cenzura se va vota luni, 31 august. De altfel, Marcel Ciolacu a mai spus ca Guvernul Orban trebuie sa plece cat mai repede.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )