Libnet.ro
UNICEF

01:05

Votul pentru MRU il trimite pe Victor Ponta in Opozitie

Adevărul Adevărul,
Votul pentru MRU il trimite pe Victor Ponta in Opozitie

Votul pentru numirea lui Mihai-Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii Externe l-ar putea trimite, conjunctural, pe Victor Ponta in Opozitie, dupa ce principalul partener al PSD din coalitia de guvernare, liderul UNPR Gabriel Oprea, a anuntat ca parlamentarii sai voteaza pentru. continuă pe Adevărul

PNL strange semnaturi pentru demiterea lui Victor Ponta

PNL initiaza o campanie de strangere de semnaturi pentru demiterea premierului Victor Ponta. Anuntul a fost facut luni, de copresedintele PNL, Alina Gorghiu. functiond, s, id) { var js, fjs =.

PNL, campanie de strangere de semnaturi pentru DEMITEREA lui Victor Ponta

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a anuntat, luni, ca liberalii vor demara o campanie de strangere de semnaturi in toate judetele tarii, prin filialele partidului. Girghiu a mai spus ca PNL va cere sprijinul oamenilor pentru demiterea premierului Victor Ponta, care refuza sa faca un gest de demnitate - sa-si scrie demisia.

Alina Gorghiu: PNL initiaza o motiune populara pentru demiterea lui Victor Ponta

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat luni ca liberalii initiaza o motiune populara pentru demiterea premierului Victor Ponta. Ea a precizat ca PNL incepe luni campania de strangere de semnaturi in acest sens, informeaza Agerpres.

Alina Gorghiu: Am luat act de scrisoarea din exil a premierului. PNL a decis sa demareze o motiune populista pentru demiterea lui Victor Ponta (VIDEO)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni ca a luat cunostinta de scrisoarea premierului Victor Ponta si ca PNL va demara o motiune populara pentru demiterea acestuia. Am luat act ieri de scrisoarea.

Gorghiu: PNL initiaza o motiune populara pentru demiterea lui Victor Ponta

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat ca liberalii vor initia, incepand de astazi, o campanie de strangere de semnaturi pentru demiterea premierului Victor Ponta.

Victor Ponta, despre nominalizarea lui MRU la SIE: Iohannis ne-a pacalit. Nu ne-a consultat. in PSD nu e nimeni ca sa voteze pentru

Premierul Victor Ponta il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a pacalit PSD, pentru ca social democratii nu au fost consultati pe tema nominalizarii lui MRU la sefia SIE. Mai mult de atat, premierul a.

Calin Popescu Tariceanu, despre numirea lui Gabriel Oprea in functia de premier interimar: Nu cred ca e rolul meu sa ii dau sfaturi lui Victor Ponta in aceasta privinta. Probabil ca la recomandarea medicilor a trebuit sa ia anumite decizii

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca a comunicat cu premierul Victor Ponta in diferite feluri si nu ca nu e rolul lui de a-i da sfaturi in privinta numirea lui Gabriel Oprea in.

Avocata lui Victor Ponta a ajuns la DNA, unde a depus actele medicale

Avocata lui Victor Ponta a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie, unde va lasa mai multe documente medicale. Victor Ponta a anuntat ca va trimite in cursul zile de astazi o adresa catre presedintele Klaus.

Victor Ponta: Este o zi extraordinara pentru economia Romaniei si pentru toti cetatenii sai

Victor Ponta le transmite un mesaj parlamentarilor din Turcia si le reaminteste ca votul pentru Codul Fiscal este unul important. Azi este o zi extraordinara pentru economia Romaniei si pentru toti cetatenii.

Victor Ponta: Pentru operatia doamnei ambasador s-a blocat un etaj de spital, pentru mine s-ar fi blocat doua

Victor Ponta a declarat duminica seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca a mers in Turcia sa se opereze pentru ca avea nevoie de liniste si ca daca s-ar fi operat in Romania ar fi avut un tratament preferential, sustinand ca pentru operatia doamnei ambasador a Olandei s-a blocat un etaj al spitalului, iar pentru el s-ar fi blocat doua etaje. Premierul Victor Ponta a afirmat, duminica seara, la Antena 3, ca a ales sa se opereze in Turcia pentru ca avea nevoie de un pic de liniste si pentru ca in Romania ar fi avut un tratament preferential, in timp ce acolo a fost tratat ca un pacient obisnuit.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )