Libnet.ro
UNICEF

10:30

Votul privind cererea DNA in cazul Tariceanu, astazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Votul privind cererea DNA in cazul Tariceanu, astazi

ACTUALIZARE Senatorii juristi au amanat, astazi, cu o saptamana, dezbaterea pe fond a cererii DNA de incepere a urmaririi penale in cazul presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu. continuă pe Ziarul Bursa

Posibila cauza a tergiversarii n Senat a cererii DNA n cazul lui Tariceanu: faptele s-ar putea prescrie la finalul anului - surse / Ce spune DNA

Comisia juridica din Senat a amanat marti votul privind cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale in cazul lui Calin Popescu-Tariceanu, desi solicitarea procurorilor a fost trimisa Senatului in urma cu aproape o luna. Surse politice au declarat pentru Hotnews. ro ca amanarea votului in Senat are legatura cu faptul ca in cazul lui Tariceanu faptele s-ar prescrie pe 31 decembrie. Vezi in articol ce a raspuns DNA la solicitarea HotNews. ro pe acest subiect.

Votul in cazul lui Tariceanu, amanat. Comisia Juridica mai tine o saptamana blocata cererea DNA

Comisia Juridica a Senatului a cerut Biroului Permanent o amanare de o saptamana in cazul votului pe cererea DNA care il vizeaza pe Calin Popescu Tariceanu. Informatia a fost confirmata de seful Comisiei Juridice, Robert Cazanciuc, scrie Ziare. com.

UPDATE Decizia privind cererea de urmarire penala a lui Tariceanu, amnata o saptamna

Comisia juridica din Senat a amanat pentru saptamana viitoare votul pe solicitarea DNA de incuviintare a inceperii urmaririi penale pe numele lui Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului. Pana atunci, cei din comisie vor studia notele depuse de avocat, iar senatorii care nu sunt membri in comisie si care au depus cererea in acest sens pot studia dosarul.

Comisia juridica a Senatului adopta, marti, raportul asupra cererii DNA n cazul lui Tariceanu

Comisia juridica a Senatului va vota, in sedinta de marti care incepe la ora 10. 00, un raport asupra cererii formulate de procurorii DNA pentru inceperea urmaririi penale in cazul lui Calin Popescu Tariceanu, pentru comiterea infractiunii de luare de mita, potrivit Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )