Libnet.ro
UNICEF

13:45

Voucherele de vacanta pentru bugetari. Bani mai multi de la stat, dar si restrictii noi pe cealalta parte

Playtech Playtech,
Voucherele de vacanta pentru bugetari. Bani mai multi de la stat, dar si restrictii noi pe cealalta parte

Vesti noi despre voucherele de vacanta pentru anul viitor. Schimbarile sunt majore, banii sunt mai multi, iar restrictiile s-au indesit. Deste ce este vorba si care va fi modul de acordare ale lor? Vouchere de vacanta: bani mai mult de la stat, dar si restrictii noi Modul de acordare al voucherelor de vacanta si valoarea . continuă pe Playtech

Utile: S-a descoperit cauza pentru care tot mai multi romani se imbolnavesc de cancer; Doua semne timpurii ale cancerului de colon, adesea ignorate

Evolutia bolilor autoimune a avut loc odata cu evolutia umana, iar acest lucru inca se intampla. Mutatiile genetice care ne permit sa luptam cu infectiile creeaza. Varicele se trateaza cel mai bine iarna. Amanarea inseamna doar complicatii si riscuri. Varicele sunt dilatatii patologice si permanente ale venelor ce apartin sistemului.

Lovitura pentru bugetari. Val de concedieri inainte de Craciun. Care sunt criteriile

Au fost anuntate restructurari la nivelul aparatului guvernamental si noile masuri urmeaza sa fie puse in practica inainte de Sarbatorile de iarna. Ministrul Finantelor Publice a anuntat ca in perioada imediat urmatoare vor fi vazute si primele rezultate, odata cu realizarea unui audit, pentru fiecare minister in parte. Lovitura pentru bugetari. Val de concedieri inainte .

Elev mort si mai multi colegi de-ai lui raniti dupa ce un sofer a intrat cu masina in ei in mod deliberat. Nu merita asta, el nu ar fi ranit niciodata pe nimeni

Un baiat de 12 ani si-a pierdut viata dupa ce o masina a intrat in mod deliberat in mai multi elevi. Cinci persoane au fost grav ranite. Incidentul s-a petrecut luni dupa-amiaza, langa Liceul.

Mai multi romani care se intorceau acasa, talhariti cu cutitul la gat intr-o benzinarie din Ungaria

Mai multi romani care se intorceau acasa cu un autocar, din Franta, au fost talhariti cu cutitul la gat intr-o benzinarie din Ungaria. Totul s-a intamplat in urma cu cateva zile, atunci cand.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

Fratele lui Cornel Gales este iubitul unei cunoscute vedete din trustul PRO TV. Cei doi nu isi mai vorbeau de mai multi ani

Cornel Gales a murit duminica, pe data de 1 decembrie, in urma unui accident rutier, care s-a petrecut in Spania. Impactul de masina a fost confirmat in mod oficial de catre autoritati, iar fostul impresar se afla de aproximativ doi ani departe de Romania, pentru ca se stabilise in respectiva tara, in care si-a gasit .

De ce tot mai multi doctori au trecut pe TikTok si cum ii ajuta asta pe tineri

TikTok a devenit o aplicatie extrem de populara in randul tinerilor. Dar se pare ca si medicii considera ca se pot folosi de reteaua de socializare. Si au ajuns sa o foloseasca tot mai.

A jucat teatru in avion, pentru un loc mai bun: cat de tare s-au enervat pasagerii si ce au facut pilotii

In teorie, cand mergi cu avionul, locul care iti alocat pe biletul de imbarcare este sfant. Cineva a crezut insa ca este mai sus de astfel de reguli. insotitorii de zbor au destul de multa libertate cand vine vorba de aranjamentul persoanelor in avion. in functie de nevoie sau de un set de circumstante subiectiv, .

Unde sa calatoriti in 2020: de ce ar trebui sa fie Europa de est in capul listei. Sfaturi de la Forbes pentru americani, chiar mai bune pentru romani

Poate ca ati si explorat canalele Venetiei sau ati facut un tur cu bicicleta prin Copenhaga la o ora de varf. Nu exista niciun motiv sa va opriti din explorarea Europei dupa ce ati fost in cele mai populare destinatii tot ce aveti de facut este sa priviti spre rasarit. Retelele sociale ne-au aratat unde merg oamenii care folosesc Instagramul ca sa se inspire si unde dezvoltarea infrastructurii ca la Talin, viitorul nod de tranzit al Estoniei) aduce noi locuri care vor fi mai bine conectate, deci internetul a facut fara indoiala mai accesibile calatoriile spre tari mai indepartate. Nu a fost vreodata un timp mai potrivit pentru a explora minunile Europei de est, unde industria turismului este in crestere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )