Libnet.ro
UNICEF

23:15

Vrancea: Oprisan, pe primul loc al listei PSD pentru Senat

Hotnews Hotnews,
 Vrancea: Oprisan, pe primul loc al listei PSD pentru Senat

Marian Oprisan deschide lista PSD Vrancea pentru Senatul Romaniei la alegerile parlamentare din 6 decembrie, potrivit unui comunicat de presa transmis de organizatia judeteana a social-democratilor. continuă pe Hotnews

Romania, Bulgaria si Grecia se situeaza pe primul loc in Europa la riscul de saracie (VIDEO)

Romania, Bulgaria si Grecia se afla la egalitate pe primul loc in Uniunea Europeana UE) in ceea ce priveste riscul de saracie si excluziune sociala, cu o pondere de 30% din totalul populatiei in aceasta si.

Marian Oprisan risca excluderea din PSD. Fostul baron de Vrancea vrea sa forteze mana lui Ciolacu si sa fie pus cap de lista la parlamentare

Marian Oprisan risca sa fie exclus din PSD, dupa ce a pierdut sefia CJ Vrancea si sefia organizatiei judetene a PSD. Asta dupa ce fostul baron vrea sa forteze mana conducerii partidului si sa se.

Ciolacu anunta ca profesorul Streinu - Cercel a raspuns invitatiei de a fi candidat PSD pentru Parlament

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, astazi, ca profesorul Adrian Streinu - Cercel, directorul Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, a raspuns invitatiei partidului de a se alatura listei de candidati social-democrati pentru viitorul Parlament al Romaniei.

VIDEO Oficial - Medicul Adrian Streinu Cercel, candidat PSD pe locul 2 pe lista pentru Senat: Mi-e martor si cel de sus si cei de pe Terra cu ceea ce am facut la Matei Bals Ce spune despre demisia sa de la sefia institutului

Managerul Institutului Matei Bals din Capitala, Adrian Streinu Cercel, candideaza la alagerile parlamentare din partea PSD, el aflandu-se pe locul al doilea, dupa Gabriela Firea, pe lista pantru Senat, a anuntat liderul PSD Marcel Ciolacu, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de Cercel. intrebat despre acuzatiile ca ar vrea sa fie parlamentar pentru a avea imunitate in cazul in care pe numele sau ar fi deschis un dosar penal si daca are aceasta teama, Cercel a raspuns: Mi-e martor si cel de sus si cei de pe Terra cu ceea ce am facut la Matei Bals.

Cine este Laura Vicol, avocata care va candida pe listele PSD pentru Camera Deputatilor

Avocata Laura Vicol, devenita cunoscuta dupa ce a aparat-o in instanta pe fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, va candida la alegerile parlamentare din partea PSD. Initial a fost vehiculata informatia ca.

Managerul Spitalului Colentina va candida pe listele PSD pentru Camera Deputatilor Remus Mihalcea a uitat de 6 luni, nefolosit, un aparat de testare PCR donat de o banca

Pe lista PSD Arges la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor vacandida si Remus Mihalcea, actualul manager de la Spitalul Colentina, care a uitat de sase luni, nefolosit, un aparat de testare PCR.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )