Libnet.ro
UNICEF

01:05

PE vrea 6 luni de inchisoare pentru cei care fraudeaza bani europeni.

România Liberă România Liberă,
PE vrea 6 luni de inchisoare pentru cei care fraudeaza bani europeni.

O comisie a Parlamentului European a aprobat propunerea Comisiei Europene CE) privind uniformizarea sanctiunilor la nivel european a fraudelor cu fonduri comunitare, transmite Mediafax. Printre principalale sanctiuni propuse de CE se numara sase luni de inchisoare pentru persoanele care fraudeaza bani din bugetul Uniunii Europene. Membrii Comisiei JURI au votat propunerea raportorului Tadeusz Zwiefka, de sprijinire puternica a initiativei Comisiei de a folosi legea penala pentru a lupta . continuă pe România Liberă

Femeia acuzata ca a violat un taximetrist a fost condamnata la 5 ani de inchisoare pentru tentativa de omor

Femeia acuzata ca a violat un taximetrist a fost condamnata la 5 ani de inchisoare pentru tentativa de omor. Luminita Perijoc va trebui sa achite si despagubiri morale taximetristului din Tulcea care a.

Gigi Becali a acceptat ca mama sa sa-l viziteze in inchisoare, pentru prima data de cand este inchis

Gigi Becali a cedat la rugamintile familiei si a acceptat sa o primeasca pe mama sa in vizita la inchisoare, cei doi urmand sa se vada pentru prima data in mai bine de 5 luni de zile. Patronul Stelei.

Violatoarea taximetristului din Tulcea, condamnata la 5 ani de inchisoare pentru tentativa de omor

Sexy-violatoarea taximetristului din Tulcea a fost condamnata la inchisoare. Judecatorii de la Tribunalul Tulcea au decis ca Luminita Perijoc sa execute 5 ani de inchisoare, cu executare, pentru tentativa de.

Radu Banciu: Andreea Marin conduce un BMW X5, masina tuturor cocalarilor. Sa faca inchisoare pentru toate regulile de circulatie incalcate

Jurnalistul Radu Banciu a comentat duminca seara imagini cu Andreea Marin in care aceasta apare incalcand mai multe reguli de circulatie, la volanul masinii sale. BMW X 5, masina tuturor cocalarilor. Masina.

Cum vrea motorul danez de cautare Momondo sa ajunga important pentru romanii care vor bilete de avion si rezervari la hoteluri

Momondo este un motor de cautare pentru bilete de avion, rezervari la hoteluri si servicii rent-a-car, iar compania s-a extins in mai multe piete din Europa, Romania fiind unul dintre locurile unde cresterea se petrece la un nivel sustinut. Din articol puteti afla cum vrea motorul danez de cautare sa devina relevant pentru romani, ce servicii vrea sa mai lanseze si ce diferente de preferinte sunt intre romani si scandinavi atunci cand calatoresc.

REVIEW FitBit Zip: un gadget mic pentru cei care vor sa slabeasca un pic

Gadgeturile de monitorizare a activitatii fizice au devenit foarte la moda in ultima perioada. Adevarul a testat Fitbit Zip, un pedometru inteligent care te poate motiva sa faci cativa pasi in plus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )