Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ce vrea sa faca Iohannis cu justitia. Mai bine tacea

Hotnews Hotnews,
 Ce vrea sa faca Iohannis cu justitia. Mai bine tacea

Presedintele Klaus Iohannis doreste, la fel ca toti politicienii de dinaintea lui, de la Traian Basescu la Victor Ponta, ridicarea MCV intr-un interval scurt de timp, considerand ca dupa opt ani de monitorizare pe justitie Romania nu mai are nevoie de acest instrument. La sedinta Consiliului Superior al Magistraturii de marti, presedintele Iohannis a anuntat ca unul dintre obiectivele majore ale sistemului judiciar trebuie sa fie ridicarea MCV cel tarziu in 2016, cand actualul Parlament si CSM isi vor incheia mandatele. Acest obiectiv este nerealist, iar problema, incorect pusa. Vom vedea, mai jos, cum ridicarea MCV a reprezentat obsesia tuturor politicienilor, insa aceasta idee fixa nu lucreaza in beneficiul Romaniei, dimpotriva. continuă pe Hotnews

Tapalaga: Iohannis era cu adevarat altfel daca spunea ca Romania are inca nevoie de MCV. Mai bine tacea

Jurnalistul Dan Tapalaga explica, intr-un editorial postat pe Hotnews, posibilele motive pentru care presedintele Klaus Iohannis a spus, marti, in cadrul sedintei Consiliului Superior al Magistraturii, ca.

Eddie Redmayne, star din Les Miserables, cel mai bine imbracat barbat din Marea Britanie

Actorul Eddie Redmayne a fost numit cel mai bine imbracat barbat din Marea Britanie, de catre revista GQ.

Spionii nu au sef de mai bine de trei luni, dupa ce Traian Basescu a refuzat sa numeasca pe cineva la conducerea SIE

Serviciul de Informatii Externe nu mai are sef de mai bine de trei luni. Teodor Melescanu a demisionat la sfarsitul lunii septembrie, cand si-a anuntat candidatura la prezidentiale. Melescanu a intrat in.

Guvernatorul BNR castiga 10.000 euro/luna, de 6 ori mai mult decat Presedintele tarii

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, are un salariu de 10. 000 de euro pe luna, de sase ori mai mult decat Presedintele tarii, dar de doua-trei ori mai putin decat directorii bancilor pe care le supravegheaza.

Maior: Este bine ca bugetul Armatei urmeaza sa fie marit, ar fi si mai bine sa fie planificat

Directorul Serviciului Roman de Informatii SRI), George Maior, a declarat, marti, la ceremonia de investire a noului sef al Statului General Major, ca este foarte bine ca bugetul Armatei urmeaza sa fie marit, dar ca ar fi si mai bine ca el sa fie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )