Libnet.ro
UNICEF

06:15

UE vrea infiintarea unui procuror-general public, care sa se ocupe de cazurile de frauda cu fonduri europene

Adevărul Adevărul,
UE vrea infiintarea unui procuror-general public, care sa se ocupe de cazurile de frauda cu fonduri europene

Comisia Europeana va prezenta in curand o propunere pentru infiintarea unei functii de procuror-general public, care sa administreze exclusiv cazurile de frauda sau nereguli cu bani europeni, a declarat marti Giovanni Kessler, directorul general al Oficiului European de Lupta Anti-Frauda OLAF). continuă pe Adevărul

Monica Macovei: Tiberiu Nitu nu are ce cauta in functia de procuror general.

Europarlamentarul Monica Macovei, la emisiunea lui Robert Turcescu de la B1TV, a afirmat ca Tiberiu Nitu nu are ce cauta in functia de procuror general al Romaniei si ca a doua lui nominalizare pe aceasta functie, dupa ce prima data a fost respins, s-a facuta, probabil, in urma unor trocuri politice. Monica Macovei a mai spus ca il roaga public pe presedintele Traian Basescu sa nu-l numeasca pe Tiberiu Nitu pe functia de procuror general. Inteleg ca USL are 70 % in Parlament-nn) si trebuie .

De ce este periculoasa numirea ca procuror general a unei persoane cu o pregatire precara.

Presedintele Traian Basescu trebuie sa se pronunte asupra nominalizatilor pentru functiile de conducere in Parchete, care au primit avize controversate de la Consiliului Superior al Magistraturii, sectia de procurori. Intre persoanele controversate care au primit aciz se numara Tiberiu Nitu, nominalizat pentru functia de procuror general; Alina Bica, nominalizata pentru functia de sef DIICOT si Georgiana Elena Hosu, nominalizata adjuncta a sefului DIICOT. Probleme de imagine are si .

Subiectele Zilei:De ce este periculoasa numirea ca procuror general a unei persoane cu o pregatire precara; Europa nu-si poate scoate tinerii din somaj; Fabrica de avize medicale: clinica din Bacau care i-a dat adeverinta unui mort pentru a conduce camioa

Scandalos: cum au crescut in timp de criza salariile in companiile de stat. Ministrul Transporturilor: Sunt primul care se bucura. Criza care a dus la taieri drastice ale salariilor bugetarilor si ale angajatilor din mediul privat in ultimii ani, nu s-a resimtit in majoritatea companiilor de stat. Aici, castigul mediu a ajuns. De ce s-a despartit Ceausescu de Maurer. Ion Gheorghe Maurer a fost premierul cu cea mai lunga guvernare din istoria contemporana a Romaniei. A exercitat prerogativele functiei timp de 13 ani 1961-1974). Despartirea de el a insemnat pentru Ceausescu inceputul unui timp.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )