Libnet.ro
UNICEF

09:45

Vrei sa atragi mai multi bani in viata ta? Ajuta-te de Feng Shui: ia o laveta si fa acest ritual

Antena3 Antena3,
Vrei sa atragi mai multi bani in viata ta? Ajuta-te de Feng Shui: ia o laveta si fa acest ritual

Principiile Feng Shui pot influenta energiile celor mai importante aspecte ale vietii. Fie ca este vorba de sanatate sau abundenta, simbolurile chinezesti ne pot ajuta in toate domeniile vietii. Puteti. continuă pe Antena3

Sanatatea, Educatia, Agricultura si Transporturile vor primi mai multi bani pentru rectificarea bugetara

Premierul Viorica Dancila a declarat ca Sanatatea, Educatia, Agricultura si Transporturile sunt patru domenii care primesc mai multi bani in urma primei rectificari bugetare din 2018, programata a fi aprobata de Guvern la jumatatea lunii august. Alte.

Statul investeste enorm in industria de aparare. Fabricile de armament au primit in primele luni din 2018 de 3,5 ori mai multi bani decat tot anul trecut

Statul a investit in acest an sume imense in industria romaneasca de armament. Concret, in primele sase luni ale anului 2018, industriei de aparare i-au fost acordate 69 de milioane de lei pentru investitii, de peste trei ori mai mult decat in tot anul 2017 si de peste patru ori mai mult decat in anul 2016, se arata intr-un raport al Ministerului Economiei.

Ce iNCURCATURA: E vorba de multi bani! Adevarul despre Mihai Bendeac a iesit la iveala...

Actorul Mihai Bendeac a fost in centrul unui nou scandal la Antena 1. Unul dintre concurenti, Bogdan Zloteanu, i-a spus actorului ca isi face meseria doar pentru bani. Mihai Bendeac a replicat ca acest partic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )