Libnet.ro
UNICEF

13:45

Vrei sa fii mai bogat in 2020? Trebuie sa faci cinci schimbari ale modului de viata

Hotnews Hotnews,
 Vrei sa fii mai bogat in 2020? Trebuie sa faci cinci schimbari ale modului de viata

Daca te gandesti sa traiesti in mai multa bunastare in 2020, banii nu vor pica din cer probabil ca trebuie sa faci unele schimbari ca sa-ti atingi scopurile. in text vei afla schimbarile din modul de viata care i-au ajutat pe cei care au devenit milionari in dolari) prin efort propriu. Daca a mers pentru ei, s-ar putea sa mearga si pentru tine, spun jurnalistii de la CNBC. continuă pe Hotnews

IN DECEMBRIE: Preturile mondiale la alimente au atins cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani

Preturile mondiale la alimente au crescut in decembrie, pentru a treia luna consecutiv, atingand cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani, ca urmare a najorarii puternice a preturilor la uleiurilor vegetale, zahar si lactate, precum si a relansarii preturilor la cereale, a informat joi, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), transmite Reuters, citata de Agerpres.

Preturile mondiale la alimente au atins in decembrie cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani

Preturile mondiale la alimente au crescut in decembrie, pentru a treia luna consecutiv, atingand cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani, ca urmare a najorarii puternice a preturilor la uleiurilor vegetale, zahar si lactate, precum si a.

Ce acte iti trebuie pentru firma, daca vrei sa fii antreprenor in 2020

Fiecare firma nou-infiintata are nevoie de o serie de acte, iar de aici poti afla care exact sunt cele necesare in anul 2020. in Romania, birocratia ne da tutuor batai de cap. Fie ca e.

AFIR: Beneficiarii PNDR 2020 trebuie sa semneze electronic formularele de plata

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) informeaza beneficiarii Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 PNDR 2020) ca utilizarea semnaturii electronice pe formularele de plata aferente proiectelor de investitii este obligatorie, potrivit unui comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

Raport alarmant. Preturile mondiale la alimente au atins in decembrie cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani

Preturile mondiale la alimente au crescut in decembrie, pentru a treia luna consecutiv, atingand cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )