Libnet.ro
UNICEF

07:15

Vrei masina, dar nu ai carnet? Top 4 modele pentru care nu ai nevoie de permisul de conducere!

B1 B1,
Vrei masina, dar nu ai carnet? Top 4 modele pentru care nu ai nevoie de permisul de conducere!

In ultima vreme, se poate remarca un trend special al pietii auto: modelele de masini pentru care nu este nevoie sa detii un carnet de conducere sunt din ce in ce mai populare, mai ales in tarile. continuă pe B1

Vrei masina, dar NU ai carnet? Iata 4 MODELE de autoturisme pentru care NU AI NEVOIE de permis de conducere!

In ultima vreme, se poate remarca un trend special al pietii auto: modelele de masini pentru care nu este nevoie sa detii un carnet de conducere sunt din ce in ce mai populare, mai ales in tarile.

Motivul pentru care Finlanda cere Uniunii Europene sa renunte la ora de vara

Guvernul Finlandei face lobby pentru eliminarea procedurii de trecere la ora de vara in Uniunea Europeana, dupa ce anul trecut peste 70. 000 de finlandezi au semnat o petitie in acest sens, transmite.

Motivul pentru care doi tineri au ales sa se casatoreasca in baie - VIDEO

Brian si Maria Schulz sunt doi tineri indragostiti, din New Jersey, care au fost nevoiti sa se casatoreasca intr-o baie, dupa mama mirelui a inceput sa se simta rau. in timpul.

O tanara a fost bruscata si data afara din metrou de un politist. Motivul pentru care ofiterul a reactionat violent - VIDEO

Un ofiter de politie din Los Angeles a fost filmat in timp ce brusca o femeie, in metrou, pentru ca a refuzat sa-si ia picioarele de pe scaun. Sergentul de politie a bruscat-o pe femeie si a i.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )