Libnet.ro
UNICEF

09:45

Vreme calda in cea mai mare parte a tarii. Vezi prognoza meteo pentru vineri

B1 B1,
Vreme calda in cea mai mare parte a tarii. Vezi prognoza meteo pentru vineri

Vremea va fi calda, vineri, in cea mai mare parte a teritoriului, chiar deosebit de calda in regiunile intracarpatice. Cerul va fi mai mult noros in estul tarii, iar noaptea si in sud, unde izolat vor fi ploi . continuă pe B1

Business B1 la zi: Romania are cea mai mare rata cumulata a contributiilor sociale din regiune

Romania are cea mai mare rata cumulata a contributiilor sociale platite de angajatori si angajati din regiune - de 55% din salariu, ceea ce favorizeaza munca la negru, cu efect negativ asupra venuiturilor.

Tigla Novatik la cea mai mare expozitie dedicata acoperisurilor din Europa.

Brandul Novatik a-a numarat printre cei 575 participantii la expozitia Roof+Timber International Dach und Holz) desfasurata la Koln in perioada 18-21 februarie. Compania Final Distribution a participat pentru prima data la aceast targ, cea mai importanta expozitie din Europa dedicata domeniului acoperisurilor si industriei lemnului care se desfasoara o data la 2 ani in Germania. In cadrul expozitiei Final Distribution a prezentat tigla metalica Novatik impreuna cu sistemele de jgheaburi .

Martisorul aduce ploi si vreme inchisa. Prognoza meteo pana pe 9 martie.

Meteorologii spun ca vin temperaturi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, vor fi ploi slabe in aproape toata tara. BANAT In cea mai mare parte a intervalului de referinta, valorile termice se vor situa peste cele climatologic normale pentru sfarsitul lunii februarie si prima decada de martie. In zilele de 24 si 25 februarie, dar foarte probabil si catre sfarsitul celor doua saptamani de prognoza, temperaturile vor fi in medie de 9. 12 grade ziua si 1. 4 grade noaptea. Perioada .

Poluare tot mai mare in China. Distribuitorii de masti cu filtru si-au epuizat stocurile

Stocurile celor mai importanti distribuitori de masti cu filtre din China au fost epuizate, in conditiile in care nordul tarii se confrunta de o saptamana cu cea mai grava poluare atmosferica. Cresterea.

Cherchez, tot mai departe de Dinamo! Transferul a picat in mare parte

Visul lui Cristian Cherchez de a evolua la Dinamo a ajuns sa fie irealizabil. Transferul mijlocasului dambovitean la echipa cainilor a picat in mare parte dupa ce oficialii din Soseaua Stefan cel Mare au dorit sa-l achizitioneze gratis pe jucator.

VIDEO Maitreyi, cea mai noua productie a Teatrului Municipal Baia Mare

Piesa Maitreyi, o viziune inovatoare asupra operei lui Eliade, este cea mai noua productie ce va fi jucata pe scena Teatrului Municipal Baia Mare. in regia lui Adrian Roman, spectacolul promite sa surprinda prin autenticitate si originalitate. Avanpremiera piesei va avea loc joi, iar premiera oficiala in data de 2 martie.

TVR - grila de primavara: cea mai mica suma din Europa pentru programe proprii. Stelian Tanase lasa programele evazioniste pentru cele cu Nistorescu, Dinescu si Cristoiu

TVR are in acest moment cea mai mica suma pe care o televiziune publica din Europa o cheltuieste pe programele sale - 25. 000 de euro pentru productiile TVR 1, cu exceptia stirilor si a filmelor, respectiv 15. 000 de euro saptamanal pentru toata productia proprie de pe TVR 2. Asa declara directorul general interimar Stelian Tanase, care a sustinut, luni, o conferinta de presa in care a prezentat noua grila de primavara a televiziunii publice. Din aceasta grila ies mai multe emisiuni programele evazioniste, edulcorate, cum le-a descris directorul interimar, precum si emisiunile de mare montare, specifice televiziunilor private, intrand in schimb emisiunile unor realizatori adusi din afara TVR, precum Ion M. Ionita, Cornel Nistorescu, Dan Apostol si Miruna Munteanu, Ion Cristoiu, Florin Iaru si Mircea Dinescu.

Romgaz, cifra de afaceri mai mare, dar profit net in scadere

Intreprinderea Romgaz simbol: SNG) a inregistrat, anul trecut, o cifra de afaceri de 3,9 miliarde lei, cu 100 de milioane de lei mai mare decat cea din 2012, dar profitul net a scazut cu 188,5 milioane lei, pana la 930,7 milioane lei, conform rezultatelor financiare preliminare trimise, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Real Madrid obtine cea mai clara victorie din optimile de finala ale Ligii Campionilor, 6-1 cu Schalke

Real Madrid a obtinut cea mai clara victorie din optimile de finala ale Ligii Campionilor, impunandu-se cu 6-1 in deplasare in fata germanilor de la Schalke 04. Partida nu a avut practic istoric, spaniolii avand.

Tariceanu, despre demisie: A fost cea mai grea demisie din viata mea. ...

Calin Popescu Tariceanu vorbeste, miercuri seara, la Antena 3 despre motivele care au dus la demisia sa din PNL. A fost cea mai grea decizie din viata mea, a spus Tariceanu. Aceasta decizie a fost luata din cateva considerente. Unul dintre ele a fost cel de ordin moral, a spus fostul premier al Romaniei. Nu sunt de acord cu pozitia presedintelui partidului, a spus Tariceanu. Acesta a subliniat ca in sedinta de marti, a vazut o executie lapidara a senatorului Iliesiu. Are dreptul la .

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )