Libnet.ro
UNICEF

17:45

Vreme deosebit de calda pentru mijlocul lunii mai. Maxime de pana la 34 de grade

Antena3 Antena3,
Vreme deosebit de calda pentru mijlocul lunii mai. Maxime de pana la 34 de grade

Prognoza meteo 14 mai 2020. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 34 de grade. continuă pe Antena3

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 14 mai. Fecioarele au parte de miracole, Balantele isi deschid sufletul

Horoscop. Iata pentru JOI 14 MAI 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 13 mai. Racii primesc suport, Scorpionii se vindeca prin credinta

Horoscop. Iata pentru MIERCURI 13 MAI 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 12 mai. Racii sunt vulnerabili, Pestii trebuie sa aiba incredere

Horoscop. Iata pentru MARTI 12 MAI 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Licitatie de 8 milioane de euro: Telefonie si internet mobil, cu telefoane si tablete incluse, pentru toate unitatile MAI. Optiunea 5G va fi activata gratuit

Ministerul Afacerilor Interne MAI) vrea sa incheie un acord-cadru pe o perioada de 38 de luni pentru achizitia de servicii de telefonie si internet mobil, avand incluse telefoane si tablete cu sistem de operare Android si iOS, pentru toate unitatile sale, contract cu o valoare estimata la 7,98 milioane euro fara TVA), potrivit datelor din Sistemul electronic de achizitii publice. in caietul de sarcini se cere ca optiunea 5G sa fie activata gratuit pentru toate serviciile de comunicatii mobile, imediat ce se va implementa la nivel national, iar daca sunt probleme de semnal in localitati, operatorul trebuie sa remedieze problema.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )