Libnet.ro
UNICEF

08:30

Vreme racoroasa in aproape toata tara. Vezi prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Antena3 Antena3,
Vreme racoroasa in aproape toata tara. Vezi prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Prognoza meteo pentru marti, 9 iulie. Valorile termice se vor situa usor sub cele caracteristice acestei perioade in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 28 de. continuă pe Antena3

Cod galben de vijelii in aproape toata tara, pe parcusul zilei de duminica

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod galben de furtuni valabila in aproape jumatate de tara 21 de judete) pe parcursul zilei de duminica, scrie Agerpres.

Prognoza meteo: Seceta arde pamantul. Cat de cald se anunta pana pe 29 iulie sice regiuni vor fi lovite de ploi

Vremea se mentine calduroasa in toata tara Sambata, in nord-vest si in zona de munte se vor semnala averse si descarcari electrice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 28 si 35 de grade, in zonele de campie. Pana pe 29 iulie, meteorologii anunta calduri sufocante si ploi din ce in ce mai putine.

Prognoza meteo pentru Bucuresti: vreme caniculara duminica. De luni, revin furtunile

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Potrivit acesteia, azi vremea va calduroasa, temperatura maxima se va situa in jurul a 35 de grade. in noaptea de duminica spre luni, instabilitatea atmosferica se va accentua si vor fi intensificari ale vantului. Luni vor avea loc descarcari electrice si averse torentiale.

Canicula in sudul si estul tarii. De duminica seara, ploi, grindina si vijelii in toata tara. Meteorologii au emis avertizari cod galben si portocaliu

Duminica dupa-amiaza vremea va fi caniculara in sudul si estul tarii, iar disconfortul termic se va accentua. in schimb, in vestul, centrul si nordul tarii vor fi averse torentiale si vijelii, de la ora 12. 00 pentru aceste zone intrand in vigoare o avertizare cod galben. Ploile si vijeliile se vor extinde apoi in toata tara, iar meteorologii au emis avertizari cod galben si portocaliu pentru toate judetele, incepand cu ora 18. Prognoza speciala pentru Capitala: Duminica va fi vreme caniculara. Luni sunt asteptate ploi.

Prognoza meteo pentru sambata, 6 iulie. innorari accentuate pe timpul noptii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis astazi prognoza meteo pentru ziua de sambata, 6 iulie. Ce temperaturi ne asteapta pentru inceputul de weekend? Vremea in tara in cursul zilei de sambata, 6 iulie, specialistii de la ANM sustin ca vor fi perioade cu instabilitate atmosferica in cursul zilei. Aceasta se va manifesta .

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 8-27 iulie. Ce temperaturi vom avea la mijlocul verii

ANM a actualizat prognoza meteo pentru luna iulie si pentru inceputul lunii august. Potrivit meteorologilor, in iulie valorile termice vor fi usor mai coborate decat cele specifice acestui interval la.

Prognoza meteo: Canicula se intoarce. in ce zone loveste valul de aer cald si de cand se racoreste, cat de mult va ploua

Vremea se anunta deosebit de calda duminica, ajungand sa fie chiar caniculara la orele amiezii in regiunile de campie. Disconfortul termic va fi si el accentuat in mai multe zone din tara. Nu scapam nici de furtuni care vor aparea seara, la inceput in vest, nord si centru si noaptea in restul teritoriului.

Prognoza meteo: Vijeliile si canicula fac ravagii. Unde lovesc fenomene extreme, de cand si in ce zone se racoreste

Vremea se mentine deosebit de calda in urmatoarele zile, iar probabilitatea pentru manifestari specifice instabilitatii atmosferice va fi ridicata in primele zile ale intervalului si in a doua saptamana a lunii iulie, reise din prognoza Administratiei Nationale de MeteorologieANM), valabila pana pe 14 iulie.

CAND va avea loc CUTREMURUL APOCALIPTIC?! Detalii despre PROFETIA care SOCHEAZA toata tara

Celebrul profet Nostradamus a prezis ce va urma sa se intample in toata lumea, in acest an. BOMBA iN ROMANIA! ELODIA, GASITA iN CONGELATORUL LUI CIOACA!? LA ASTA NU SE ASTEPTA NIMENI Dupa scrierile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )