Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vreme rece cu ploi locale si lapovita sambata. De duminica, in ziua alegerilor, vrema se incalzeste usor

Hotnews Hotnews,
 Vreme rece cu ploi locale si lapovita sambata. De duminica, in ziua alegerilor, vrema se incalzeste usor

Meteorologii anunta vreme inchisa si rece sambata in aproape toata tara, cu conditii de ploaie in est, sud si partial in centrul tarii. Vremea se va incalzi usor incepand de duminica, iar in Capitala, in ziua alegerilor, vor fi temperaturi maxime de 8-9 grade Celsius. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo, sambata, 23 noiembrie. Vreme rece, ploi si lapovita. Unde va ninge

Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru sambata, 23 noiembrie. Se intrevede vreme rece, insotita de ploi si lapovita. Unde va ninge si care care e temperatura maxima atinsa azi? Prognoza meteo, sambata, 23 noiembrie Potrivit prognozei emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), va ploua in sud, centru, in vest si pe arii restranse in .

Prognoza meteo, revizuita pentru Bucuresti. Frig si lapovita, noaptea, iar ziua nu vom scapa de ploi

ANM a revizuit prognoza meteo pentru Bucuresti. Specialistii anunta frig si lapovita, noaptea, si ploi ziua. Care vor fi maximele? Prognoza meteo, revizuita pentru Bucuresti Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a revizuit, joi, prognoza pentru Bucuresti. Vineri, 22 noiembrie, sunt anuntate ploi in timpul zilei si conditii de lapovita in timpul noptii. Vremea va fi .

VIDEO Vreme rece in sudul, centrul si estul tarii. Ninsori si viscol la munte pana sambata dimineata

Vremea va fi rece in sudul, centrul si estul tarii, chiar deosebit de rece in Moldova si in estul Transilvaniei, unde vor fi temperaturi negative in urmatoarele 24 de ore, potrivit meteorologilor. La munte ninge, iar in unele zone va fi viscol.

ANM - prognoza speciala pentru Capitala: vreme inchisa, ploi si temperaturi tot mai scazute

Meteorologii au emis prognoza speciala pentru Capitala valabila pana vineri dimineata, interval in care vremea va fi inchisa, cu vant puternic si, temporar, va ploua. Potrivit ANM, temperaturile vor fi in scadere, cu maxime de 6 grade anuntate pentru ziua de vineri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2763 seconds )