Libnet.ro
UNICEF

23:30

VREMEA. ANM, noi avertizari de vreme instabila. Care sunt zonele vizate

Antena3 Antena3,
VREMEA. ANM, noi avertizari de vreme instabila. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o informare de vreme instabila, valabila pana joi seara la nivelul intregii tari. Potrivit prognozei, in. continuă pe Antena3

Alerta meteo: Vreme instabila pana joi seara. Vijelii si grindina in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o informare de vreme instabila, valabila pana joi seara la nivelul intregii tari.

O noua alerta ANM de vreme extrema, in Romania. Care sunt judetele afectate

Meteorologii au vesti proaste pentru urmatoarea perioada. ANM a emis o informare meteorologica de vreme rea, valabila pana joi seara. ANM a emis o informare meteo, fara cod, valabila oentru intervalul 22 mai, ora 12:00 23 mai, ora 22:00. in aceasta perioada, vor aparea fenomene meteo precum cantitati de apa insemnate, manifestari de instabilitate [] .

VREMEA. Vreme instabila cu ploi in majoritatea zonelor. Prognoza pentru zilele urmatoare

in Maramures, Transilvania, nordul Moldovei si in zonele de munte, iar in prima jumatate a intervalului si in cea mai mare parte a Munteniei, sud-vestul Moldovei si pe spatii mici in Oltenia vor fi.

Coduri galbene de vreme instabila si ploi, de duminica dupa-amiaza pana marti dimineata

ANM a emis doua coduri galbene de instabilitate atmosferica si ploi in cantitati insemnate, prima avertizare fiind valabila de duminica dupa amiaza pana luni dimineata in peste 10 judete din sud-estul tarii, iar cea de-a doua de luni la pranz pana marti dimineata in peste jumatate din tara.

Alerta meteo: Vreme instabila in aproape toata tara pana sambata

Cerul va fi variabil, cuinnorari temporar accentuate in vestul, nord-vestul si partial in centrul tarii, unde local se vor semnala averse si doar trecator si izolat descarcari electrice. Pe.

Alegerile europarlamentare Ultimele zile de campanie inaintea scrutinului. Care sunt principalele mize si de ce conteaza alegerile din Uniunea Europeana

Alegerile europarlamentare intra in linie dreapta, acestea fiind ultimele zile de campanie inainte ca cetatenii europeni sa mearga deja la urne incepand de joi, in conditiile in care scrutinul se desfasoara in perioada 23-26 mai. Ironic, printre primii europeni care vor fi chemati sa decida asupra modului in care va arata Europa viitorului sunt chiar britanicii, in conditiile in care Marea Britanie participa la scrutin dupa amanarea Brexit-ului din cauza tensiunilor politice de la Londra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )