Libnet.ro
UNICEF

14:30

VREMEA. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Astazi intra in vigoare un nou cod galben de ploi torentiale, vant si vijelii. Atentionarea este valabilade luni, 20 mai 2019, ora 12,00, si pana marti-dimineata, ora 6,00. in intervalul. continuă pe Antena3

Alerta de ultima ora de la meteorologi: Cod galben de fenomene violente in Baragan

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o atentionare meteo cod galben de furtuni pentru Bucuresti, Ilfov, Ialomita si Calarasi. se anunta fenomene meteo violente, inm intervalul 14. 30, in dipa-amiaza zilei de vineri, 17 mai.

Decizie de ultima ora in procesul lui Dragnea. Instanta va pronunta sentinta pe 27 mai, la o zi dupa alegerile europarlamentare

Instanta va da verdictul in dosarul lui Liviu Dragnea pe 27 mai, fix la o zi dupa alegerile europarlamentare, au anuntat luni seara judecatorii. Update: Decizie de ultima ora in procesul lui Liviu Dragnea de.

Decizie de ultima ora in procesul lui Liviu Dragnea de la Curtea Suprema

Decizie de ultima ora in procesul lui Liviu Dragnea de la Curtea Suprema. Instanta a decis sa amane pronuntarea in cazul sefului PSD. Procurorul DNA a cerut in sala de sedinta pedeapsa medie pentru.

FURTUNA a facut PRAPAD in Capitala! Anunt de ULTIMA ORA de la ISU

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta anunta ca, pe str. Mircea Vulcanescu din Bucuresti, un copac a cazut pe o masina, motiv pentru care doi pietoni au fost raniti - ambii sunt constienti si vor fi tr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )