Libnet.ro
UNICEF

01:05

VREMEA. Avertizare meteo de la ANM! Vant puternic in urmatoarele ore

Antena3 Antena3,
VREMEA. Avertizare meteo de la ANM! Vant puternic in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o avertizare Cod galben de vant puternic, valabila pe durata orelor urmatoare in judetele Olt, Valcea, Dolj si. continuă pe Antena3

Prognoza meteo ANM, miercuri, 20 noiembrie. Vreme inchisa, cu ploi si ninsori. Vant puternic si ceata

Expertii meteo de la ANM au anuntat ca miercuri, 20 noiembrie, vom avea parte de vreme inchisa, cu ploi moderate cantitativ si ninsori, in unele zone, vant puternic pe crestele Carpatilor Meridionali si ceata dimineata si seara. Prognoza meteo ANM, miercuri, 20 noiembrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au anuntat ca astazi, .

Prognoza meteo ANM, luni, 18 noiembrie: conditii de ceata, ploi si vant puternic

Specialistii ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 18 noiembrie 2019. Sunt anuntate nebulozitate joasa sau ceata asociata, izolat, cu burnita, ploi, in unele zone, si vant puternic pe crestele montane. Prognoza meteo ANM, luni, 18 noiembrie Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis Estimarea evolutiei valorilor termice si a .

COD GALBEN de vant puternic in Bucuresti

Meteorologii au emis, joi seara, o avertizare Cod galben de vant puternic, valabila in Bucuresti pan.

Prognoza meteo ANM, marti, 19 noiembrie: cer noros si conditii de ceata. Cate grade se inregistreaza astazi

Specialistii ANM au emis prognoza pentru ziua de marti, 19 noiembrie 2019. Meteorologii au anuntat ca vremea se pastreaza calda, insa cerul va fi mai mult noros, in unele regiuni, unde pe arii restranse va ploua sau burnita. Dimineata si noaptea va fi ceata. Cate grade se inregistreaza astazi? Prognoza meteo ANM, marti, 19 noiembrie .

Cod galben de vant puternic in zece judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic valabile pana la ora 12:00 in judetele Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea, Caras-Severin, Timis,.

Alerta in toata tara! Meteorologii anunta ploi, ninsori si vant puternic pana sambata

Vremea se raceste la nivelul intregii tari incepand de miercuri dupa-amiaza si se vor semnala precipitatii in special in partea de sud a tarii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 noiembrie. Veste ingrijoratoare de la meteorologi

Vremea va fi in general inchisa, se va raci semnificativ, iar in jumatatea de est a teritoriului, cu deosebire in Moldova, valorile de temperatura vor cobora sub cele normale la aceasta data. Va ploua.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 noiembrie. Temperaturile se schimba radical

In regiunile sudice si estice vremea va fi in general inchisa, iar valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceasta data. Va ploua pe arii extinse, iar in nordul si vestul Olteniei, ca.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 20 noiembrie. Vesti proaste de la meteorologi

Vremea va fi in general inchisa. Aria ploilor se va extinde treptat, dinspre sud-vest si va cuprinde cea mai mare parte a tarii. in zonele montane si in regiunile sud-vestice, ploile vor fi in general.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 19 noiembrie. Schimbare brusca de temperaturi

Cerul va fi variabil, mai mult noros in regiunile sudice si estice, unde pe arii restranse va ploua sau va burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in special seara si noaptea,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )