Libnet.ro
UNICEF

21:30

VREMEA, calda pentru aceasta perioada a anului. Au fost temperaturi record!

Antena3 Antena3,
VREMEA, calda pentru aceasta perioada a anului. Au fost temperaturi record!

Vremea este deosebit de caldain toatatara, cu valori termice mai ridicate decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada, in general, cu peste 10 grade. Au fost multe recorduri de temperaturi. continuă pe Antena3

Prognoza meteo: Dupa aerul polar, un ciclon tropical loveste Romania. Catcresc temperaturile si unde se anunta ploi

Valul de aer polar care a adus vreme de iarna paraseste Romania in urmatoarele zile, iar un ciclon care aduce aer cald dinspre nordul Africii va pune stapinire pe tara noastra. Temperaturile incep sa creasca, iar vremea va deveni deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului, fiind prognozate, duminica, maxime de 26 de grade in sudul tarii.

Veste buna pentru romani! Vremea se va incalzi in weekend: Care va fi maxima temperaturilor

Meteorologii au anuntat ca un ciclon tropical va lovi Romania in urmatoarele zile. Astfel, temperaturiile vor incepe sa creasca, devenind chiar anormale pentru aceasta perioada a anului. Duminica este.

HOROSCOP URANIA pentru toata perioada 27 octombrie 2 noiembrie 2018. Taurii sa fie atenti la tot ce se petrece, Gemenii au energie si initiativa

Previziuni Urania pentru perioada 27 octombrie 2 noiembrie 2018. Mercur va intra in zodia Sagetatorului. Venus se va intoarce in zodia Balantei HOROSCOP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )