Libnet.ro
UNICEF

07:45

in vremea celui mai mare atac cibernetic, Cisco prezinta problemele descoperite in 2014. Tehnologia depasita este vinovata

Adevărul Adevărul,
in vremea celui mai mare atac cibernetic, Cisco prezinta problemele descoperite in 2014. Tehnologia depasita este vinovata

Raportul Cisco Midyear Security prezinta o analiza a primei jumatati a anului 2014 si expune verigile slabe din interiorul organizatiilor, care duc la cresterea amenintarilor in domeniul securitatii cibernetice. Raportul Cisco vine in aceeasi perioada cu poate cel mai mare atac informatic. continuă pe Adevărul

Irak: Insurgentii au preluat controlul asupra celui mai mare oras crestin din tara

Isurgentii au preluat controlul asupra Qaraqosh, cel mai mare oras crestin din Irak, si asupra zonelor din jurul acestuia, abandonate in cursul noptii de fortele kurde, au anuntat joi locuitori care au fugit din.

Business Report: Apartamentele vechi de vanzare in Bucuresti costa cat proprietatile celui mai mare investitor imobiliar din Romania; Unii angajati ai Oltchim acuza conducerea de coruptie; Cum arata Romania pensionara la extreme

Romania - in topul cresterilor preturilor productiei industriale in UE. Consecinte. La finele primului semestru din acest an, Romania s-a situat. Agricultorii pot obtine din 6 august avansuri din subventiile pe suprafata. Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA).

Probabil cel mai mare atac informatic pus in practica vreodata. Peste 1,2 MILIARDE de parole au fost sparte

Un grup de hackeri rusi a obtinut aproximativ 1,2 miliarde de parole pe care utilizatorii de Internet le aveau la companii americane si straine din lume, relateaza New York Times. Piratii informatii au obtinut.

Cel mai mare pod din PET-uri din lume va fi vandut pe bucati. Oferta este la jumatate de pret

Sambata va incepe demolarea celui mai mare pod de PET-uri din lume, care a stat doua saptamani pe Bega, in spatele Catedralei Mitropolitane.

Cel mai mare atac informatic de spionaj loveste si Romania. Hackerii vin de pe filiera rusa. SRI confirma incidentul

O campanie globala de spionaj a afectat doua ministere si doua institutii de stat romanesti. Potrivit specialistilor romani, campania are urme ale hackerilor rusi, din cauza elementelor de cod specifice.

SRI: Mai multe institutii ale statului, vizate de un atac cibernetic al unor grupari extremist-teroriste

Mai multe institutii ale statului sunt vizate de un nou atac cibernetic de anvergura, conform unor declaratii ale purtatorului de cuvant al Serviciului Roman de Informatii SRI), Sorin Sava. Acesta a precizat ca atacul are ca sursa grupari de criminalitate informatica, grupari extremist-teroriste si chiar actori statali.

SRI: Mai multe entitati statale din Romania, vizate de un atac cibernetic al unor grupari extremist-teroriste

Mai multe entitati statale din Romania sunt vizate de un nou atac cibernetic de anvergura, a declarat purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava, pentru Mediafax. Oficialul SRI a precizat ca atacul are ca sursa.

SRI avertizeaza ca entitati statale din Romania sunt vizate de un atac cibernetic al unor grupari extremist-teroriste

Purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava, a declarat pentru Mediafax ca entitati statale din Romania sunt vizate de un nou atac cibernetic de anvergura, Sava a mai precizat ca atacul are ca sursa grupari de criminalitate informatica, grupari extremist-teroriste si chiar actori statali.

SRI: Institutii de stat, vizate de un atac cibernetic al unor grupari extremist-teroriste

Entitati statale din Romania sunt vizate de un nou atac cibernetic de anvergura, a declarat, pentru presa, purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava, care a precizat ca atacul are ca sursa grupari de criminalitate informatica, grupari extremist-teroriste si chiar actori statali.

SRI: Entitati statale din Romania, vizate de un atac cibernetic

Entitati statale din Romania sunt vizate de un nou atac cibernetic de anvergura, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava, care a precizat ca atacul are ca sursa grupari de criminalitate informatica, grupari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )