Libnet.ro
UNICEF

16:45

Vremea. Cod galben de vreme severa

Antena3 Antena3,
Vremea. Cod galben de vreme severa

ANM a emis COD GALBEN de vreme severa, 8 ianuarie. Alerta meteo este valabila in mai multe judete din tara. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru luni, 6 ianuarie. Cod galben si fenomene extreme anuntate de meteorologi la inceput de saptamana

Meteorologii au anuntat ca in aceasta luni, pe 6 ianuarie, avertizarea generala de vreme severa se va mentine pentru intregul teritoriu al tarii. Urmeaza sa fie resimtit un val de frig si la debutul noii saptamani, cand crestinii sarbatoresc Boboteaza, dar si pe parcursul urmatoarelor zile. Totodata, specialistii de la ANM au emis prognoza pentru .

Cod galben de vant puternic in 19 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de intensificari ale vantului, avertizarea intrand in vigoare luni, la ora 06. 00 si fiind valabila in 19 judete pana la ora 22.

Alerta meteo: Cod galben de polei in mai multe judete. Infotrafic: ninsoare pe A1 Sibiu-Deva, zapada pe carosabil pe sectiunea Deva-Nadlac

Iarna incepe sa se manifeste conform asteptarilor pentru aceasta perioada. Meteorotologii au emis cod galben de polei pentru duminica dimineata pentru peatru judete din sudul si sud-estul tarii, in timp ce Centrul Infotrafic avertizeaza soferii ca pe Autostrada A1 Sibiu -Deva ninge, iar un strat de zapada s-a depus deja pe tronsonul Deva-Nadlac al aceleiasi autostrazi.

Avertizare de la meteorologi! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti dimineata atentionari Cod galben de ceata densa in localitati din judetele Salaj, Cluj, Brasov si Covasna, valabile in orele urmatoare.

Alerta meteo: Iarna face prapad. Cod galben de vant puternic pana luni seara

Vremea rea face ravagii. Meteorologii au prelungit codul galben de ninsori pentru Moldova si zona montana, dar au emis si o noua avertizare de vant puternic care vizeaza 19 judete, printre care si Calarasi, de Boboteaza. Astfel, temperaturile scazute care se anunta vor fi accentuate de vantul care va bate cu putere.

LIVE VIDEO Slujba de Boboteaza la malul marii. Codul galben de vant a inchis porturile

Meteorologii au emis o atentionare Cod Galben de vant, valabila in 6 ianuarie, intre orele 6. 00 si 22. in acest timp vor fi intensificari ale vantului, iar rafalele pot ajunge la 80 de kilometri pe ora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )