Libnet.ro
UNICEF

01:05

VREMEA. Cum va fi prognoza meteo in urmatoarele doua saptamani. Cand vin ploile

Antena3 Antena3,
VREMEA. Cum va fi prognoza meteo in urmatoarele doua saptamani. Cand vin ploile

Vremea va fi in general apropiata de normalul pentru aceasta perioada in urmatoarele doua saptamani, iar probabilitatea de ploaie va redusa, conform prognozei pentru intervalul 8-21 octombrie, publicata de Ad. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo in urmatoarele doua saptamani. De cand se intorc ploile

Vremea va fi in general apropiata de normalul pentru aceasta perioada in urmatoarele doua saptamani, iar probabilitatea de ploaie va redusa, conform prognozei pentru intervalul 8-21 octombrie, publicat.

PROGNOZA METEO Temperaturi ridicate in urmatoarele doua saptamani. Cand se intorc ploile

Vremea va fi frumoasa in urmatoarele doua saptamani, arata prognoza emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. Potrivit sursei citate, vor reveni si ploile.

SURPRIZELE TOAMNEI: Cum va fi VREMEA in urmatoarele doua saptamani!

Toamna ne ofera o surprizasi vremea se incalzeste fata de ultimele doua saptamani. Temperaturile vor fi peste normalul perioadei, conform prognozei facute de meteorologi pentru perioada 8-21.

TOAMNA TURBATA: Cum va fi VREMEA in urmatoarele doua saptamani!

Toamna ne ofera o surprizasi vremea se incalzeste fata de ultimele doua saptamani. Temperaturile vor fi peste normalul perioadei, conform prognozei facute de meteorologi pentru perioada 8-21.

Prognoza meteo: Ce ne asteapta in octombrie. Cum va fi vremea, unde lovesc ploi puternice si cat de frig se face

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo valabila pentru intervalul 8 octombrie - 5 noiembrie. in aceasta perioada, temperatura aerului va avea valori in general apropiate de normele climatologice ale saptamanii in cea mai mare parte a tarii.

Prognoza meteo miercuri 10 octombrie: Romania se va confrunta cu un val de caldura

In zilele urmatoare, vremea se va schimba radical atat in Europa cat si in Romania, cand teritoriul continentului va fi cuprins de un val neobisnuit de caldura, care va aduce temperaturi de pana la 30 de grade Celsius.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in zilele urmatoare

Vremea se va mentine calda in zilele urmatoare in intreaga tara, cu valori peste normele climatologice ale datei din calendar. in vestul tarii se va ajunge chiar la 26 de grade Celsius. Luni, vremea va fi.

Prognoza meteo: Vremea rea loveste Romania. in ce regiuni va ploua, cat scad temperaturile si unde va fi toamna tarzie

Vremea frumoasa de toamna se prelungeste, dar temperaturile incep sa scada si apar ploile, conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM) care a actualizat previziunile pana pe 21 octombrie.

Vreme frumoasa in toata tara. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea va fi in general frumoasa, iar in majoritatea zonelor, cu precadere in vest, nord-vest si centru, valorile termice diurne se vor situa cu mult peste cele normale in aceasta perioada a anului. Cerul va fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )