Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru joi si vineri

România Liberă România Liberă,
Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru joi si vineri

Vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in nord-est. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nordice, estice si centrale, informeaza ANM. continuă pe România Liberă

Studiu: securitatea cibernetica e cea mai mare provocare pentru IT in Romania

Cea mai mare provocare, in proportie de 66%, pentru departamentele IT ale companiilor in urmatorii trei ani o reprezinta securitatea cibernetica.

Estimare Eurostat: Economia romaneasca a inregistrat cea mai mare crestere trimestriala din UE

Romania a inregistrat o crestere economica de 4,6% in trimestrul al treilea al acestui an, comparativ cu perioada similara din 2015, acesta fiind cel mai mare ritm de crestere din Uniunea Europeana, conform unei estimari a Eurostat.

Elevii de la o scoala din mediul rural din Vrancea au vizitat cel mai mare aeroport al tarii. Ei au urcat la bordul unei aeronave

Copiii din comuna Pufesti au vizitat la sfarsitul saptamanii trecute cel mai important aeroport al Romaniei, Henri Coanda din Bucuresti.

Documente scandaloase in cea mai mare scurgere de informatii din fotbalul international. Football Leaks: Povestea milionului de euro al lui Hagi

Alaturi de mari vedete ale fotbalului mondial, precum Cristiano Ronaldo, Neymar da Silva, James Rodriguez, Jose Mourinho apare si numele lui Gheorghe Hagi.

Medlife lanseaza cel mai mare IPO privat din istoria bursei romanesti

MedLife M), operator roman de servicii medicale, a lansat marti cea mai mare oferta publica de vanzare de actiuni IPO) facuta vreodata pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) de o companie privata. Valoarea totala ar putea ajunge la 309 mil. lei, in.

La intorsura Buzaului s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din acest sezon: -17 grade. Meteorologii informeaza ca, in perioada urmatoare, vremea se va incalzi usor

Luni dimineata, la intorsura Buzaului s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din acest sezon, - 17 grade, transmist meteorologii din judetul Covasna.

iti doresti sa calatoresti in siguranta si confort? Afla cum poti alege cea mai buna firma de transport persoane

Pentru societatea din prezent nevoia de a calatori este una foarte importanta. Desi timpul este cu siguranta cea mai importanta resursa disponibila, majoritatea persoanelor isi doresc sa aiba parte de siguranta si de confort atunci cand calatoresc.

Romana, CEA MAI VORBITA LIMBA intr-un spital din Suedia. Medicii romani sunt CEI MAI RESPECTATI MEDICI DE CATRE NORDICI

Limba romana este cea mai vorbita limba dupa suedeza intr-un spital din localitatea Varnamo din sudul Suediei, iar acest lucru se intampla datorita personalului medical din spital care.

FOTO. Fujitsu aduce in Romania cea mai noua tehnologie de identificare personala: scanarea palmei

Cea mai noua si, in acest moment, cea mai performanta tehnologie de identificare personala existenta pe plan mondial a fost prezentata, marti, la Bucuresti, de compania japoneza Fujitsu.

Se naste o noua stea? Cine e jucatoarea de tenis din Romania care a primit premiul pentru cea mai buna ascensiune in 2016

Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis din Romania si o certitudine pe plan mondial, dar din urma vin deja si alte valori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )