Libnet.ro
UNICEF

12:15

Vremea se inrautateste. Avertizare meteo de cod portocaliu pana luni, 22 iunie

Adevărul Adevărul,
Vremea se inrautateste. Avertizare meteo de cod portocaliu pana luni, 22 iunie

Vremea se inrautateste. Meteorologii au emis o npua alerta meteo de vreme rea, valabila pana luni, 22 iunie, ora 06. Va fi cod portocaliu in majoritatea regiunilor tarii, printre care si Baragan. continuă pe Adevărul

Alerta METEO! Cod portocaliu de furtuna pentru Bucuresti si Ilfov

Alerta METEO. Vremea se schimba radical. Meteorologii au emis, duminica dupa-amiaza, o avertizare Cod portocaliu de ploi, vijelie si grindina valabila pentru Bucuresti, dar si pentru mai multe localitati din judetul Ilfov. Avertizarea cod portocaliu este valabila pana la ora 18.

ALERTA METEO Cod portocaliu de furtuna in mai multe zone din tara, joi, pana la ora 23.00. Codul galben de vreme rea, prelungit pana duminica la ora 10.00

Meteorologii au prelungit, joi, codul galben de vreme rea care vizeaza intreaga tara, pana duminica, la ora 10. in cursul zilei de joi, va fi cod portocaliu de vreme rea in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania si in zona montana.

Avertizare nowcasting cod portocaliu pentru trei sferturi din tara. Cod Rosu de inundatii pe raul Mures

Vreamea va continua sa fie una capricioasa aproape in toata tara, potrivit ultimelor avertizari transmise de meteorologi. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o avertizare de.

Baraganul, sub cod portocaliu de vreme rea. Vijelii, grindina si ploi torentiale

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o noua avertizare meteo cod portocaliu de vreme rea, valabila pentru mai multe zone din tara, printre care si Calarasi.

ISUBIF, mesaj de informare a populatiei dupa ce meteorologii au emis avertizare de cod portocaliu. Pe ce strazi intervinpompierii

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISUBIF) a remis mesaj de informare a populatiei ca urmare a emiterii avertizarii meteorologice cod portocaliu pentru municipiul Bucuresti si unele localitati din judetul Ilfov. Mesajul a fost transmis prin intermediul panourilor electronice stradale si prin retelele de socializare.

Cod portocaliu de ploi si furtuni pana la noapte, la ora 2.00. Doar trei judete scapa de avertizari. Cod galben pana luni in toata tara

Meteorologii au actualizat vineri dimineata avertizarile de vreme rea si au emis un cod portocaliu de furtuna si ploi torentiale valabil de la ora 12. 00 pana la noaptea, la ora 2. 00, pentru cea mai mare parte a tarii.

HARTA Cod portocaliu de instabilitate atmosferica accentuata pentru 33 de judete Cum va fi vremea in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica o avertizare Cod portocaliu de instabilitate atmosferica accentuata pentru 33 de judete, valabila pana luni dimineata, si doua atentionari Cod galben, valabile pe parcursul urmatoarelor zile.

O noua avertizare Cod portocaliu de vreme rea in 34 de judete din tara

Meteorologii au emis, sambata, o noua avertizare Cod portocaliu de instabilitate atmosferica, valabila in 34 de judete din tara, de sambata, de la ora 12. 00, pana duminica, la ora 6.

Cod portocaliu de ploi torentiale in toata tara pana luni dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o atentionare cod portocaliu pentru aproape toata tara, valabila pana luni dimineata, cand intra in vigoare codul galben de ploi pentru toata Romania, valabil pana miercuri.

Cod portocaliu de ploi, grindina si vijelii in aproape toata tara 58 de localitati din 16 judete, afectate de inundatii

Meteorologii anunta cod portocaliu de vreme rea, cu ploi torentiale si vijelii, de vineri de la ora 12. 00 pana sambata la ora 02. 00, in aproape toata tara. O alta alerta cod galben de precipitatii este valabila pana luni la ora 10. 00 si vizeaza toata tara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )