Libnet.ro
UNICEF

15:15

Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Antena3 Antena3,
Vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Doar in Dobrogea, vor mai fi unele innorari, in cursul zilei de luni, iar in celelalte regiuni, cerul va fi mai mult senin. Din punct de vedere termic, vremea va fi mai rece decat in . continuă pe Antena3

ANUNT de ULTIMA ORA de la meteo. FENOMEN NEOBISNUIT in Romania. Prognoza pentru zilele urmatoare

Doar in Dobrogea, vor mai fi unele innorari, in cursul zilei de luni, iar in celelalte regiuni, cerul va fi mai mult senin. Din punct de vedere termic, vremea va fi mai rece decat in .

VAL DE FRIG peste Romania! PROGNOZA METEO pentru urmatoarele zile

Temperatura aerului va continua sa scada in majoritatea zonelor, dar cu precadere in jumatatea de sud-est unde vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la sfarsitul lunii.

Dupa scaderile din ultimele luni, Banca Transilvania si BRD au ajuns sa fie cu 50% mai ieftine decat competitorii regionali

Actiunile de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au scazut per ansamblu cu 7,4% in perioada verii si cu inca 1,7% luna aceasta, BRD si Banca Transilvania ajungand in prezent sa fie cu aproximativ 50% mai ieftine decat alte banci similare din regiune,.

Faze tari: Un bloc de gheata mai mare decat Bucurestiul s-a desprins dintr-un ghetar din Antarctica; NASA trimite o sonda catre Soare ca sa afle secretele stelei; Femeia care a folosit din greseala pietre semipretioase pentru gardul casei

A crezut ca are o tumora canceroasa in plamani, dar de fapt era o jucarie. Un barbat de 47 de ani din Preston s-a internat, acuzand dureri in piept, tuse productiva si o stare generala. Americanii au creat impreuna cu rusii un nou tip de aluminiu, mult mai usor decat apa. O echipa de cercetatori din SUA si Rusia au descoperit o noua metoda de realizare a aluminiului mai usor decat apa. Echipa a reusit.

Alimentul care iti distruge ficatul mai tare decat alcoolul

Insa cercetari recente au scos la iveala faptul ca zaharul poate afecta ficatul chiar mai mult decat alcoolul. Oamenii de stiinta au concluzionat ca alcoolul poate fi pe locul doi, deoarece si.

Vremea va fi rece in aproape toata tara! PROGNOZA METEO pentru urmatoarele zile

Temperatura aerului va continua sa scada in majoritatea zonelor, dar cu precadere in jumatatea de sud-est unde vremea va fi mai rece decat in mod obisnuit la sfarsitul lunii.

Business Report: Guvernul a aprobat un referendum care priveste redresarea Postei Romane; Bancile imprumuta sectorul privat mai putin decat inainte de criza. Rezultatul: impiedica revenirea la cresterea economica; Piata berii, in usoara crestere. Cat tre

Polarizarea drastica a economiei romanesti. Cifrele ignorate de masurile oricarui guvern. Concentrarea activitatii economice in tot mai putine companii mari, repartizarea teritoriala a. Rustler Romania estimeaza afaceri de peste 2,5 milioane de euro pentru acest an. Rustler Romania, sucursala furnizorului de servicii imobiliare Rustler Group - Austria, estimeaza ca in acest an afacerile companiei vor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )