Libnet.ro
UNICEF

06:30

Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Prognoza meteo pana duminica

Antena3 Antena3,
Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Prognoza meteo pana duminica

Prognoza meteo pentru 23, 24, 25 si 26 aprilie 2020. continuă pe Antena3

Vremea in Romania, 20 aprilie 3 mai. Prognoza meteo detaliata pentru urmatoarele doua saptamani

Vremea se va raci moderat in tara in zilele ce vor urma, dar atmosfera isi va relua starea relativ calduroasa incepand cu joi, 23 aprilie. Iar la 26 aprilie vor incepe, cel mai probabil, ploile, potrivit estimarilor Administratiei Nationale de Meterologie ANM) asupra segmentului 20 aprilie-03 mai. Prognoza meteo pe urmatoarele doua saptamani in Banat, .

Prognoza meteo ANM pentru marti, 21 aprilie. Cum va fi vremea

Meteorologii au emis prognoza meteo valabila pentru marti, 21 aprilie. Si in a treia zi de Paste, vremea se va mentine usor mai rece pentru aceasta data in sudul si estul teritoriului si va fi apropiata de normal in rest. Prognoza meteo ANM pentru marti, 21 aprilie, spune ca vremea se va mentine rece Prognoza .

Prognoza meteo pentru 20 aprilie. Vremea se schimba radical

Prognoza meteo pentru 20 aprilie. Vesti proaste de la meteorologi pentru luni, 20 aprilie.

Prognoza meteo: Cand se schimba vremea radical. in ce zone se intorc ploile si ce se anunta pana pe 3 mai

Vremea rece se mentine in urmatoarele zile, iar din 26 aprilie se intorc ploile. Dupa valul de aer polar, meteorologii anunta saptamana viitoare inca un episod de vreme rea. Pana pe 3 mai, conform prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), vom avea parte de temperaturi oscilante in toate regiunile.

Prognoza meteo: Un val de aer rece loveste Romania. Cand se anunta fenomene extreme si cat de frig se face

Vremea se schimba radical de duminica, 19 aprilie. Un val de aer rece aduce temperaturi anormale pentru data din calendar, fenomene extreme si bruma. La munte se vor semna precipitatii mixte. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), pana marti, in toata tara temperaturile vor scadea accentuat.

Cum va fi vremea in aceasta saptamana. Prognoza meteo

In urmatoarele doua saptamani, vremea va fi caracterizata de o usoara racire, urmata de o incalzire, in urnele regiuni fiind mai cald decat normalul perioadei Probabilitatea de aparitie a ploilor creste, in toate zonele, dupa 26 27 aprilie.

Prognoza meteo: Cand scapam de frig. Unde cade bruma, in ce zone se incalzeste

Vremea va fi deosebit de rece in toata tara si marti, 21 aprilie. Pe suprafete mici din nordul tarii, meteorologii anunta bruma si precipitatii mixte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 11 si 17 grade, iar in majoritatea zonelor se vor semnala precipitatii slabe. De miercuri, valorile termice se vor situa in jurul normelor pentru aceasta data.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )