Libnet.ro
UNICEF

00:07

VREMEA. Prognoza meteo pana pe 8 aprilie

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pana pe 8 aprilie

Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele patru saptamani 11 martie - 8 aprilie), valori termice peste mediile perioadei, la nivelul intregii tari, in timp ce, la capitolul precipitatii, acestea. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 9 martie-1 aprilie. Primavara isi face simtita prezenta in toata tara

ANMa emis prognoza meteo valabila in intervalul 9martie - 1 aprilie 2019. 2019 Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice acestui interval la nivelul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 8 martie-1 aprilie. Temperaturi crescute in toata Romania

ANMa emis prognoza meteo valabila in intervalul 8martie - 1 aprilie 2019. 2019 Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice acestui interval la nivelul.

VREMEA. Prognoza meteo actualizata pentru perioada 11 martie - 8 aprilie. Vreme insorita si temperaturi peste medie in toata tata

Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele patru saptamani 11 martie - 8 aprilie), valori termice peste mediile perioadei, la nivelul intregii tari, in timp ce, la capitolul precipitatii, acestea.

VREMEA. Prognoza meteo actualizata pentru saptamana 11-17 martie. Temperaturi la limita inghetului

Meteorologii avertizeaza ca va urma o racire a vremii. Vor fi zone in care temperaturile scad pana la limita inghetului. Meteorologul Viorica Dima a facut precizari cu privire la.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 10 martie. Vesti nu tocmai bune de la meteorologi

Vremea se va mentine calda pentru aceasta data, chiar deosebit de calda in regiunile sudice. Cerul va fi mai mult noros in vestul, nord-vestul si centrul tarii, unde mai ales in a doua parte a zilei.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 9 martie. Se intorc ploile si ninsorile

Sambata, 9 martie, vremea va fi in continuare calda, chiar deosebit de calda in regiunile sudice si sud-estice, desi valorile termice vor fi in scadere fata de ziua precedenta indeosebi in vest,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 8 martie. Vesti minunate de la meteorologi

Vineri, 8 martie, vremea va fi deosebit de calda. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare, averse si posibil descarcari electrice, mai ales seara si noaptea, in Banat, Crisana, Maramures,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 7 martie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Joi, 7 martie, vremea va fi predominant frumoasa si va deveni deosebit de calda pentru aceasta data in toata tara. Cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea in extremitatea n.

VREMEA de 8 martie. Prognoza meteo de Ziua Femeii

VREMEA de 8 martie. Prognoza meteo de Ziua Femeii. Vremea se va mentine deosebit de calda. Cerul va avea innorari temporare in jumatatea nordica a tarii si in cursul zilei local va ploua, in regiunile.

ALERTA METEO: Rasturnare de situatie, vremea se schimba radical! Vezi care sunt judetele cele mai afectate!

Joi, vremea se incalzeste simtitor, prognoza meteo anuntand temperaturi de pana la 23 de grade Celsius in Banat si Crisana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )