Libnet.ro
UNICEF

07:46

VREMEA. Prognoza meteo pentru 12 aprilie. Nu scapam de ploi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 12 aprilie. Nu scapam de ploi

Vineri, 12 aprilie, vremea se va mentine inchisa si temporar vor fi ploi, ce vor avea si caracter de aversa, posibil insotite izolat de descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor depasi. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 aprilie. Ploi sub forma de aversa

Joi, 11 aprilie, vremea va fi in general inchisa. Temporar va ploua, iar in regiunile sud-vestice cantitatile de apa vor depasi local 15. 20 l/mp si izolat 40 l/mp. Ploile vor fi si sub.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 10 aprilie. Vesti proaste de la meteorologi

Vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari si temporar va ploua in cea mai mare parte a tarii, iar la munte, la altitudini de peste 1800 m se pot semnala ninsori.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 9 aprilie. Vesti proaste de la meteorologi

Marti, 9 aprilie, vremea va fi usor instabila. Cerul va avea innorari si temporar va ploua pe arii relativ extinse in jumatatea de sud a tarii, unde izolat se vor acumula cantitati de apa de peste 10.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Joi, 11 aprilie, vremea va fi in general inchisa. Temporar va ploua, iar in regiunile sud-vestice cantitatile de apa vor depasi local 15. 20 l/mp si izolat 40 l/mp. Ploile vor fi si sub.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile. Vesti foarte proaste de la meteorologi

Vremea se anunta friguroasa in urmatoarele zile, pana vineri Vremea. Ploi pe spatii extinse in jumatatea de sud a tarii, dar si in zonele de deal si de munte, la altitudini mai.

Prognoza meteo pentru 10 aprilie. in ce regiuni va ploua in urmatoarele zile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 10 aprilie. Meteorologii anunta o vreme instabila si ploi in majoritatea regiunilor tarii. Valorile termice vor fi cuprinse intre 12 grade Celsius pe litoral si 2324 de grade in vest si centru. Vor fi averse si descarcari electrice, iar in urma precipitatiilor [] .

Prognoza meteo pentru Bucuresti: Vreme ploioasa si temperaturi minime de 6 grade

In Capitala, pana duminica dimineata, vremea va fi ploioasa, iar temperatura maxima nu va depasi 18 grade, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie in prognoza speciala pentru Bucuresti.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelul Mihail pentru 12 aprilie. Berbecii au parte de revelatie, Gemenii au dreptul sa fie neconventionali

Iata pentru VINERI 12 APRILIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lum.

VREMEA. Prognoza meteo pana duminica

Vremea se va mentine in general inchisa si temporar vor fi ploi, ce vor avea si caracter de aversa, posibil insotite pe arii restranse de descarcari electrice. Cantitatile de apa vor depasi local 15.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 12 APRILIE 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 12 APRILIE 2019 pentru Zodia Sagetator -Indiferent cum e vremea afara, ai nevoie urgenta de aer curat! Permite-ti aceasta evadare in natura ca o salvare, pentru ca acolo, sub.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )