Libnet.ro
UNICEF

01:05

VREMEA. Prognoza meteo pentru 17 octombrie. Cat mai tine vremea buna?

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 17 octombrie. Cat mai tine vremea buna?

In zonele joase din estul si sud-estul tarii, dimineata si noaptea va fi ceata sau nebulozitate joasa, pe arii restranse asociata cu burnita, dar in restul intervalului cerul va deveni mai. continuă pe Antena3

Prognoza meteo, luni, 14 octombrie. Ce anunt a facut Florin Busuioc la PRO TV despre valul de caldura din Romania

Potrivit prognozei meteo anuntata de Florin Busuioc la PRO TV, luni, 14 octombrie, temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale. Vedeta matinalului statiei numite a facut un anunt despre valul de cadura din Romania. Prognoza meteo, luni, 14 octombrie, anuntata de Florin Busuioc la PRO TV Florin Busuioc, sau Busu, asa cum .

Vreme deosebit de calda. PROGNOZA METEO pana joi

Prognoza meteo pentru marti, 15 octombrie 2019. in estul si sud-estul tarii, mai ales in prima parte a zilei si din nou pe parcursul noptii se vor semnala nori josi sau ceata, conditii in care.

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 16 octombrie: Cer senin si temperaturi neobisnuite

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 16 octombrie. Se anunta o vreme frumoasa, cu cer senin si temperaturi care vor depasi valorile medii obisnuite pentru aceasta perioada a anului. Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 16 octombrie Meteorologii anunta ca vremea va fi frumoasa la nivelul intregii tari. in .

Un val de aer cald strabate Romania. Vremea va fi frumoasa si in continuare deosebit de calda

Prognoza meteo pentru marti, 15 octombrie 2019. in estul si sud-estul tarii, mai ales in prima parte a zilei si din nou pe parcursul noptii se vor semnala nori josi sau ceata, conditii in care.

Orban: PNL va sustine programele de investitii pentru dezvoltarea comunitatilor locale mai sarace. Vom finaliza PNDL 2

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca va continua programele guvernamentale de investitii au ca obiectiv sa reprezinte un suport pentru dezvoltarea comunitatilor locale mai.

Prognoza meteo: Cat mai tine vremea de vara. Ce se anunta pentru urmatoarele zile, cat de frig se face noaptea

Cresterea anormala a temperaturilor la mijlocul lunii octombrie este pusa pe seama unui val de aer cald care strabate in aceasta perioada tara noastra. Conform meteorologilor, pana duminica, 20 octombrie, ne vom bucura de vreme calda. Frigul se intoarce de saptamana viitoare in toate regiunile.

Prognoza meteo ANM pentru luni, 14 octombrie. Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Iata care sunt temperaturile pentru ziua de luni, 14 octombrie! Meteorologii au sustinut ca vom mai avea parte o buna perioada de temperaturi calduroase si vreme frumoasa. Prognoza meteo ANM pentru luni, 14 octombrie Meteorologii au indicat faptul ca vremea va fi cu .

Cea de-a 8-a editie a Bucharest Forum are loc intre 16-17 octombrie

Intr-o lume in reasezare, oficiali de rang inalt, reprezentanti ai mediului de afaceri si ai mediului academic, experti si jurnalisti din Europa, Asia, Africa si America se reunesc pentru a opta oara la Bucuresti in cadrul conferintei Bucharest Forum 2019, cel mai amplu eveniment public international pe tematica geopolitica si geoeconomica gazduit anual de Romania, ce va avea loc la Bucuresti, intre 16-17 octombrie.

HOROSCOP rune 17 octombrie. Balantele trebuie sa se adapteze la noi cerinte, Berbecii isi satisfac nevoile emotionale

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 17 octombrie octombrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata LAGUZ. Semnificatie A CURGE. Caracteristicile acestei rune.

LOTO 649. Numerele extrase joi 17 octombrie 2019. Schimbare importanta facuta de Loterie

LOTO 6 din 49 din 17 octombrie2019. Numerele, in curand pe Antena3. ro. Loto 5 din 40 din 17 octombrie 2019. Numerele, in curand pe Antena3. ro. Joker din 17 octombrie 2019.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )