Libnet.ro
UNICEF

08:30

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 decembrie. Vesti proaste de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 decembrie. Vesti proaste de la meteorologi

Cerul va fi mai mult noros, iar aria ploilor va cuprinde, treptat, cea mai mare parte a tarii. La munte, cu precadere la altitudini mari, in special in a doua parte a intervalului, se vor semnala precipitatii mixte. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 decembrie. Vremea se schimba radical

Regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decat normele climatologice pentru ultima decada a lunii decembrie. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 8 si 15 grade, iar cele minime intre 3 si 11 grade, mai scazute in depresiuni.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 19 decembrie. Temperaturi de primavara in mijlocul lunii decembrie

Valorile termice vor fi in continuare mult mai ridicate decat mediile multianuale, cu precadere la deal si la munte. in zonele joase de relief din sudul, estul si centrul tarii, cu precadere dimineata si noaptea, local va fi ceata sau nebulozitate joasa, iar izolat si trecator burnita.

VREMEA.Prognoza meteo pentru 20 decembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Prognoza meteo, vineri, 23 decembrie. Cum va fi vremea, potrivit ultimelor vesti de la meteorologi

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Care sunt conditiile meteo pentru ziua de vineri, 20 decembrie? Iata cum va fi vremea in toata tara! Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 decembrie Conform specialistilor de la Administratia Nationala de Meteorologie, in Moldova, Muntenia si Oltenia, temperatura aerului va marca o .

Prognoza meteo, sambata, 21 decembrie: Vremea se schimba in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru sambata, 21 decembrie. Meteorologii anunta ca doar in acest weekend se vor mai inregistra temperaturi peste media normala a acestei perioade, iar incepand de luni vremea se va raci. Ploile isi vor face aparitia in zonele joase, iar la altitudini de peste 1. 800 de metri .

HOROSCOP rune pentru 22 decembrie 2019. Berbecii infrunta dificultati, Gemenii trebuie sa-si controleze emotiile

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru DUMINICA 22 decembrie 2019.

VREMEA. Prognoza meteo. Iarna se intoarce. Unde se anunta ninsori de Craciun si ce regiune va fi cea mai afectata de vremea rea

Vremea ramane deosebit de calda pana in Ajunul Craciunului, insa de sambata, 21 decembrie, vremea se strica, iar aria ploilor se va extinde. De Craciun se anunta ninsori la munte, iar in restul tarii, temperaturi scazute.

VREMEA. Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Craciun?

Craciunul vine cu temperaturi de pana la 16 grade si ploi in majoritatea regiunilor tarii, potrivit prognozei pana pe 29 decembrie emise de Administratia Nationala de MeteorologieANM).

Prognoza meteo revizuita pentru Craciun si Revelion. Vremea se raceste din nou, dar nu vom avea ninsori

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru Craciun si Revelion. Se anunta o usoara racire a vremii, dar temperaturile vor fi in continuare mai ridicate decat in mod obisnuit in aceasta perioada. Ninsorile se vor semnala doar la altitudini de peste 1. 800 de metri. Prognoza meteo pentru Craciun Pana pe 20 decembrie, .

Mai multe grupuri civice contesta concertul organizat de Institutul Revolutiei Romane pe 22 decembrie

Mai multe grupuri civice contesta concertul organizat de Institutul Revolutiei Romane pe 22 decembrie in Bucuresti, considerand ca reprezinta o jignire adusa memoriei eroilor martiri ai Revolutiei din 1989 si urmasilor acestora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )