Libnet.ro
UNICEF

01:05

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 aprilie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 aprilie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Miercuri, 24 aprilie, vremea se va incalzi, astfel incat valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice datei in regiunile intracarpatice si apropiate de mediile multianuale in. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 aprilie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Vor fi innorari in cea mai mare parte a intervalului in nordul, nord-estul si centrul tarii, precum si la munte, unde va ploua in general slab cantitativ, iar la altitudini mari vor fi precipitatii.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 aprilie. Vesti proaste de la meteorologi

Cerul va avea innorari in cea mai mare parte a tarii si temporar va ploua, ziua in nord-vest, nord si centru si pe arii mai restranse in sud, iar noaptea ploile se vor semnala in regiunile vestice.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 23 aprilie. Meteorologii au vesti proaste

Marti, 23 aprilie, cerul va avea innorari in majoritatea regiunilor si va ploua slab, ziua pe arii extinse in cele vestice, sud-vestice si partial in cele centrale, iar seara si noaptea izolat si .

VREMEA. Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii. De cand scapam de ploi

Luni, 22 aprilie, vor fi innorari in cea mai mare parte a tarii si temporar va ploua, ziua in nord-vest si centru si pe arii mai restranse in rest, iar noaptea local in vest, sud-vest si.

VREMEA. Prognoza meteo in Saptamana Patimilor. Vesti bune de miercuri

VREMEA Vreme capricioasa in aceste zile. incepand cumiercuri vremea se incalzeste in toata tara, iar temperaturile vor trece frecvent de 20 de grade. VREMEAin ziua de Paste, meteorologii.

VREMEA o ia razna! Prognoza METEO pentru vineri si sambata

Vremea va continua sa se incalzeasca. Meteorologii anunta ca pana in ziua de Paste temperaturile vor ajunge si la 20 de grade. Vineri, 26 aprilie Vremea va fi in general frumoasa sinbsp.

VREMEA 24 aprilie. Vesti bune din partea meteorologilor! Temperaturile sunt in crestere

Vesti bune din partea meteorologilor. Temperaturie sunt in crestere si ploi pe spatii mai restranse. Temperaturile vor porni de la 12-13 grade in zona Dobrogei si vor urca pana la.

VREMEA. Prognoza meteo 23 aprilie. Frig in mai multe regiuni ale tarii

in Banat vremea va fi apropiata de normalul perioadei, cu o medie a valorilor termice diurne de 21 de grade, apoi se va raci accentuat pana spre 13 grade. in Crisana, vremea, normala termic in prima zi.

Vremea de Paste si 1 mai: ANM a schimbat prognoza pentru Romania. Care e starea meteo

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Se anunta vreme calda pana de Paste, cand temperaturile vor mai scadea. Se va incalzi din nou in jurul datei de 1 mai, cand zeci de mii de turisti sunt asteptati pe litoral. Vremea se incalzeste treptat, iar temperaturile pot ajunge pana la [] .

VREMEA. Prognoza meteo pana joi

Cerul va avea innorari si temporar va ploua, in prima parte a zilei in nordul si centrul tarii si pe arii mai restranse in rest. in zona montana inalta, precipitatiile vor fi sub forma de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )