Libnet.ro
UNICEF

01:05

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 august. innorari accentuate in a doua parte a zilei

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 august. innorari accentuate in a doua parte a zilei

Vremea se va mentine calduroasa, dupa-amiaza, pe spatii mici, in regiunile vestice si sudice va fi canicula, iar disconfortul termic accentuat, local indicele temperatura-umezeala ITU) urmand a. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 august. Canicula va persista in cea mai mare parte a tarii

Vremea calduroasa in cea mai mare parte a tarii va persista, iar in orele amiezii, izolat in Lunca Dunarii si in Banat va fi canicula. Totodata disconfortul termic se va mentine ridicat in.

VREMEA. Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Temperaturi de foc, inclusiv in weekend

Valorile termice prognozate pentru Bucuresti, in perioada urmatoarelor zile, vor depasi 35 de grade Celsius, iar gradul de disconfort termic va fi ridicat, se precizeaza in prognoza Administratiei.

VREME calduroasa in aproape toata tara. ANM anunta prognoza meteo pentru weekend

Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, joi, local caniculara in Oltenia si in Muntenia. Dupa-amiaza disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatura-umezealava atinge.

Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 24-25 august. Ce se intampla cu vremea

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta prognoza meteo pentru weekendu-ul 24-25 august. Maximele nu contenesc sa scada, precipitatiile nu-si vor face aparitia, iar cerul va fi senin in mare parte. Care sunt temperaturile in Bucuresti si in toata tara in perioada specificata? Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 24-25 august Vremea va fi foarte .

Prognoza meteo ANM pentru duminica, 25 august. Cum va fi vremea in tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Metorologie anunta prognoza pentru ziua de duminica, 25 august. Care sunt maximele si minimele indicate si cum reactioneaza meteorologii caniculei care continua sa cuprinda Romania? Prognoza meteo ANM duminica, 25 august S-a emis o noua avertizare meteo de canicula pentru ziua de duminica si nu numai. De asemenea, nu .

PROGNOZA METEO 23 AUGUST. Vremea va fi in continuare calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi in continuare calduroasa in cea mai mare parte a tarii, izolat caniculara dupa-amiaza in zonele de campie din sud-vest si sud, unde disconfortul termic va fi.

PROGNOZA METEO 22 AUGUST. Vremea se va mentine calduroasa

Vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii, pe suprafete mici caniculara la amiaza in zonele de campie din sud si sud-vest, iar disconfortul termic va fi ridicat.

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti: patru zile de canicula, cu 35 - 36 de grade Cum va fi vremea in tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o prognoza speciala pentru Capitala, meteorologii avertizand ca bucurestenii vor avea parte de canicula pana vineri inclusiv, cu temperaturi maxime de 35 - 36 de grade.

HOROSCOP pentru 24-25 august. Gemenii se ocupa de pasiuni, Capricornii sunt plini de optimism

HOROSCOP pentru 24-25 august. Berbec Romantismul este prezent pe tot parcursul weekendului. Petreci timp alaturi de persoana iubita si reusiti sa va conectati mai bine. HOROSCOP pentru 24-25 august.

Prognoza meteo: Canicula parjoleste Romania. Cate grade se anunta si in ce zona va fi potop, cand lovesc furtunile

Vremea se mentine deosebit de calda si joi, iar aerul devine irespirabil. Meteorologii anunta 36 de grade la umbra in Lunca Dunarii. Racoare va fi la munte, unde, spre seara, sunat asteptate averse si descarcari electrice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )