Libnet.ro
UNICEF

06:30

VREMEA. Prognoza METEO pentru 28, 29, 30 si 31 ianuarie 2019

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza METEO pentru 28, 29, 30 si 31 ianuarie 2019

Cerul va fi variabil si vor fi ploi slabe pe spatii relativ extinse in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana, iar local si in Oltenia. Vantul va sufla in general moderat in Banat, Moldova si . continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Vremea va fi in general inchisa. in partea de nord a tarii precipitatiile vor fi predominant sub forma de ploaie. Cu totul izolat in Transilvania va fi ploaie inghetata si va exista riscul depunerii de.

Vremea. Prognoza meteo pentru saptamana viitoare. Cand scapam de ploaia inghetata

Vremea. Meteorologii ANM vin cu vesti bune in ceea ce priveste prognoza meteo, mai ales daca ne referim la partea a doua a saptamanii viitoare. Vremea. Temperaturile vor creste pana la.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 28 ianuarie - 25 februarie. De cand se incalzeste vremea

Administratia Nationla de MeteorologieANM) a publicat prognoza pentru perioada 28 ianuarie - 25 februarie. Potrivit estimarilor, se va incalzi, iar temperaturile vor fi mai ridicate decat in mod.

VREMEA. Prognoza meteo pentru luni, 28 ianuarie. Veste incredibila de la meteorologi

Luni. 28 ianuarie, vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult noros, exceptand nord-vestul si centrul, unde in cursul zilei va fi variabil. indeosebi spre.

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekendul 26-27 ianuarie. De cand se incalzeste vremea

Sambata, 26 ianuarie, vremea va fi in general inchisa si se vor semnala precipitatii in toate regiunile, in general moderate cantitativ in prima parte a zilei in special in sudul tarii si la.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 ianuarie. Nu scapam deloc de precipitatii. De cand se incalzeste vremea

Vineri, 25 ianuarie, vremea va fi inchisa si temporar se vor semnala precipitatii, ziua in sud-vest, local in sud si est si izolat in rest, iar noaptea in cea mai mare parte a tarii. in.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 ianuarie. Nu scapam de precipitatii. De cand se incalzeste vremea

Vineri, 25 ianuarie, vremea va fi inchisa si temporar se vor semnala precipitatii, ziua in sud-vest, local in sud si est si izolat in rest, iar noaptea in cea mai mare parte a tarii. in.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 ianuarie. Nu scapam de ninsori. De cand se incalzeste vremea

Vremea va fi inchisa si temporar se vor semnala precipitatii, ziua in sud-vest, local in sud si est si izolat in rest, iar noaptea in cea mai mare parte a tarii. in Banat, Oltenia si.

VREMEA. Prognoza meteo pentru duminica, 27 ianuarie. Veste neasteptata de la meteorologi

Duminica. 27 ianuarie, vremea se va ameliora, iar regimul termic va fi apropiat de cel normal al perioadei in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi temporar noros, va ninge slab, izolat in nord si la.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 24-27 ianuarie. Schimbare radicala a vremii

Vesti nu tocmai bune de la meteorologi care anunta pentru perioada 24-27 ianuarie 2019o vreme destul de rece, dar cu fluctuatii ale valorilor termice atat ziua, cat si pe parcursul noptilor, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )