Libnet.ro
UNICEF

19:15

VREMEA. Prognoza meteo pentru 30 noiembrie. Vesti proaste de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 30 noiembrie. Vesti proaste de la meteorologi

Vremea se va raci fata de ziua precedenta si va deveni normala pentru aceasta perioada, exceptand sud-estul tarii unde valorile termice diurne se vor mentine usor mai ridicate fata de mediile. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 24 noiembrie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Vremea va fi calda pentru sfarsitul lunii noiembrie. Cerul va avea innorari si va ploua indeosebi spre seara si noaptea, in Banat, Crisana, Maramures, Oltenia, Transilvania, cea mai mare parte a.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 29 noiembrie. Veste incredibila de la meteorologi

Valorile termice se vor mentine mult mai ridicate decat mediile multianuale. in regiunile intracarpatice cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse va ploua. in restul teritoriului innorarile.

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. Cum va fi vremea de Sf. Nicolae

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Pana vineri, 29 noiembrie, in zonele de vest, se vor inregistra temperaturi de 14-15 grade.

ANM, prognoza meteo pentru weekend. VREMEA de SFANTUL ANDREI si 1 DECEMBRIE

Prognoza meteo pentru vineri, 29 noiembrie 2019. Valorile termice se vor mentine mult mai ridicate decat mediile multianuale. in regiunile intracarpatice cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse.

Prognoza meteo, vineri, 29 noiembrie. Vremea se incalzeste

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta faptul ca vremea se va incalzi usor in scurta perioada de dinainte de luna decembrie. Vremea se va mentine putin mai calda decat in mod normal pentru perioada anului in care ne aflam. Care sunt maximele si minimele din toate zonele Romaniei? Prognoza meteo pentru vineri, 29 .

Prognoza meteo, joi, 28 noiembrie: vreme inchisa, cer noros si averse in aproape toata tara

Specialistii de la ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 28 noiembrie 2019. Meteorologii anunta ca vremea va fi, in general, inchisa, cerul noros, iar in cursul noptii vom avea parte de averse in aproape toata tara. De partea noastra stau temperaturile, care sufera o crestere semnificativa. Prognoza meteo, joi, 28 noiembrie Joi, .

Prognoza meteo pentru luna decembrie. Anuntul ingrijorator al ANM: ne asteapta o iarna grea

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luna decembrie. Sunt anuntate valori termice care vor depasi media normala pentru aceasta perioada a anului. Cu toate acestea, meteorologii avertizeaza ca vom avea o iarna grea. Prognoza meteo pentru luna decembrie Prognoza meteo: saptamana 25 noiembrie 2 decembrie Valorile termice vor fi mai .

VREMEA. Prognoza meteo 27 noiembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Dupa o dimineata relativ rece, temperatura aerului va creste la amiaza la valori ce se vor situa peste cele normale la aceasta data in cea mai mare parte a tarii, astfel ca maximele se vor.

Vremea se schimba radical. Ce fenomene lovesc Romania in urmatoarele zile

Prognoza meteo pentru miercuri, 27 noiembrie 2019. Dupa o dimineata relativ rece, temperatura aerului va creste la amiaza la valori ce se vor situa peste cele normale la aceasta data in cea mai mare.

HOROSCOP rune 30 noiembrie. Varsatorii rup lanturile, Scorpionii au parte de ceva nou in viata

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru SAMBATA 30 noiembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata WUNJO. Wunjo inseamna bucurie, acea bucurie pe care razboinicii o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )