Libnet.ro
UNICEF

22:45

VREMEA. Prognoza meteo pentru aceasta vara

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru aceasta vara

Vom avea parte de o vara torida cu furtuni violente. Prognoza meteo arata ca aparitiei furtunilor cu fulgere este ridicata pe parcursul urmatoarelor trei luni. Comparativ cu anii trecuti, prognoza meteo anunta. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 7 iunie. Veste cumplita de la meteorologi

Instabilitatea atmosferica se va mentine temporar accentuata in nordul, centrul, estul tarii, la deal, la munte si local in sud. Aceasta se va manifesta prin innorari, averse, descarcari electrice.

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 6 iunie. Vremea continua sa fie instabila

Joi, 6 iunie, potentialul de instabilitate atmosferica va fi ridicat in majoritatea regiunilor. Vor fi intervale de timp cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice, intensificari de.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 5 iunie. Vremea continua sa fie instabila

Miercuri, 5 iunie, vremea va fi in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului ce pot.

VREMEA. Prognoza meteo pentru marti, 4 iunie. Vesti proaste de la meteorologi

Marti, 4 iunie, vremea se va mentine instabila. in toate regiunile vor fi innorari temporar accentuate, averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale.

VREMEA. Prognoza METEO pentru weekend. Vreme instabila

Instabilitatea atmosferica va fi accentuata, indeosebi dupa-amiaza si seara, in zonele de deal si de munte, precum si in regiunile estice, sud-estice si local in cele centrale. Vor fi innorari,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 6, 7 si 8 iunie

Mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii vor fi intervale cu instabilitate atmosferica accentuata, pe arii extinse in regiunile sud-vestice, vestice, nordice, centrale, la deal, la munte si local in.

Vremea in Bucuresti si tara. Meteorolog ANM, prognoza actualizata pentru aceasta vara. Ce se intampla spre finalul lunii iunie

Meteorologii ne avertizeaza ca nu vom scapa de ploi insotite de fulgere, tunete si grindina pe toata durata verii. Spre finalul acestei luni, temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de 30 de grade .

Prognoza meteo AccuWeather pentru weekend-ul 8-9 iunie. Cum va fi vremea

Vremea va da batai de cap celor care vor sa plece in vacanta. Prognoza meteo pentru weekend-ul 8 9 iunie nu arata deloc o vreme insorita. Meteorologii au anuntat vreme instabila atat sambata, cat si duminica, in cea mai mare parte a tarii, iar in unele zone, codul galben de furtuni s-a extins pana [] .

Prognoza meteo AccuWeather, joi, 6 iunie. Avertizarile ANM continua. Ce se intampla cu vremea

Prognoza meteo AccuWeather pentru joi, 6 iunie, indica ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii in majoritatea zonelor tarii. Iata care sunt avertizarile meteorologilor de la Administratia Nationala de Meteorologie si cum va fi vremea in toata tara! Vremea in Bucuresti Maximele pentru Bucuresti, pentru 6 iunie, sunt de 26 grade Celsius, alaturi de un cer [] .

Prognoza meteo ANM, vineri, 7 iunie. Vremea se anunta calduroasa

Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta vreme calda pentru ziua de vineri, 7 iunie. Se pare ca tiparul acesta se potriveste pentru majoritatea regiunilor din Romania, astfel ca, dupa nenumarate zile de ploi si vant, avem parte de o zi linistita. Vremea in Bucuresti Maxima zilei de vineri, 7 iunie, este de 28 [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )