Libnet.ro
UNICEF

00:06

VREMEA. Prognoza meteo pentru Capitala

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru Capitala

Vremea va deveni instabila in Bucuresti in cursul zilei de duminica si se va racori iar pana in seara zilei de luni vor fi perioade cu innorari accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 13 iulie. Se intorc ploile!

Sambata, 13 iulie, in vestul, sud-vestul, centrul si nordul tarii, precum si la munte, vremea va deveni in general instabila si, mai ales dupa-amiaza si noaptea, vor fi innorari temporar accentuate.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 10 iulie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Vremea va fi racoroasa in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 27 de grade, iar cele minime intre 9 si 18 grade, usor mai scazute in depresiunile din.

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 11 iulie. Temperaturi scazute pentru aceasta perioada

Temperaturile vor fi mai coborate decat cele normale pentru a doua decada a lunii iulie in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si seara cand local in.

Prognoza meteo pentru miercuri, 10 iulie. Se schimba vremea in intreaga tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru miercuri, 10 iulie 2019. Meteorologii anunta o racorire a vremii, dupa o perioada marcata de valul de canicula care s-a abatut asupra Romaniei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 27 de grade Celsius, iar minimele intre 19 si 18 grade Celsius. Prognoza meteo .

Prognoza speciala pentru Capitala: De duminica, averse, descarcari electrice. Minime de 15-16 grade

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o prognoza speciala pentru Capitala, meteorologii avertizand ca, incepand de duminica, vremea va deveni instabila si se vor inregistra averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, relateaza Mediafax.

Prognoza meteo vineri, 12 iulie: Cum va fi vremea in tara

Potrivit prognozei emise de meteorologii de la ANM, vineri, 12 iulie, se anunta temperaturi scazute, instabilitate atmosferica si vreme capricioasa. Prognoza meteo vineri, 12 iulie Specialistii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta o vreme in general frumoasa, cu usoare instabilitati atmosferice si temperaturi scazute in unele regiuni. De altfel, temperaturile se mentin, pe intreg .

Prognoza meteo, pana pe 5 august. ANM a revizuit previziunile despre vreme. Schimbari radicale

Daca planuiesti un concediu pe teritoriul Romaniei in urmatoarea perioada, ar fi bine sa ai in vedere avertismentele din partea Administratiei Nationale de Meteorologie. in ziua de azi, vremea este mai improbabila ca niciodata. Fara sa te chinui, parca experimentezi doua sau trei anotimpuri intr-o singura zi. Ca urmare, orice prognoze meteo referitoare la vremea .

Prognoza meteo joi, 11 iulie: averse, intensificari ale vantului, vijelii si grindina

Potrivit prognozei meteo emise de specialistii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM), joi, 11 iulie, gradele din termometre scad simtitor, caci se anunta averse, intensificari ale vantului, vijelii si grindina. Prognoza meteo joi, 11 iulie Vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii. Se anunta innorari accentuate, in special in prima parte .

Prognoza meteo: Se racoreste tot mai mult. Cat scad temperaturile si cand se intorc furtunile devastatoare

Vremea continua sa fie racoroasa in cea mai mare parte a tarii, iar joi se face si mai frig. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 27 de grade, iar cele minime intre 9 si 18 grade, usor mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )