Libnet.ro
UNICEF

12:30

VREMEA. Prognoza meteo pentru 6 decembrie. Veste imbucuratoare de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 6 decembrie. Veste imbucuratoare de la meteorologi

Valorile termice vor marca o crestere fata de intervalul precedent, dar vremea se va mentine rece mai ales in primele ore ale zilei. Cerul va fi variabil, cu innorari noaptea in vest, nord-vest, precum. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 4 decembrie. Vesti infioratoare de la meteorologi

Vremea va fi rece, chiar deosebit de rece dimineata si mai ales noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei, dar probabilitatea pentru precipitatii va fi redusa.

VREMEA. Prognoza meteo pentru patru saptamani. Cum va fi vremea de Craciun?

ANM a emis prognoza meteo pentru patru saptamani, pentru intervalul 2-30 decembrie. Estimarile meteorologice pentru patru saptamani sunt realizatede catre ECMWF - Centrul European pentru.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 3 decembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Vremea va fi rece, mai ales dimineata si noaptea si cu precadere in jumatatea de nord a tarii. Cerul va avea innorari temporare, in special ziua si pe arii restranse vor mai fi precipitatii slabe,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 5 decembrie. Vreme deosebit de rece dimineata si noaptea

Vremea va fi rece dimineata si noaptea, insa la orele amiezii valorile termice se vor situa in jurul celor normale in majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult senin, dar local in zonele joase de.

VREMEA. Prognoza meteo pentru toata luna decembrie. Cum va fi vremea de Craciun si de Revelion

VREMEALuna decembrie se caracterizeaza printr-o gama variata de fenomene meteorologice, respectiv ninsoare, viscol si ceata persistenta, iar valorile termice vor marca o scadere, in medie, cu 4 - 6 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 5-31 decembrie. Meteorologii au facut anuntul trist

Luna decembrie se caracterizeaza printr-o gama variata de fenomene meteorologice, respectiv ninsoare, viscol si ceata persistenta, iar valorile termice vor marca o scadere, in medie, cu 4 - 6 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 5-31 deembrie. Meteorologii au facut anuntul trist

Luna decembrie se caracterizeaza printr-o gama variata de fenomene meteorologice, respectiv ninsoare, viscol si ceata persistenta, iar valorile termice vor marca o scadere, in medie, cu 4 - 6 grade.

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea in weekend

Prognoza meteo pentru vineri, 6 decembrie 2019. Valorile termice vor marca o crestere fata de intervalul precedent, dar vremea se va mentine rece mai ales in primele ore ale zilei. Cerul va fi variabil, cu.

Vremea in perioada urmatoare. Prognoza meteo pentru Craciun si Revelion

Luna decembrie se caracterizeaza printr-o gama variata de fenomene meteorologice, respectiv ninsoare, viscol si ceata persistenta, iar valorile termice vor marca o scadere, in medie, cu 4 - 6 grade Celsius.

Vremea de Craciun. Prognoza meteo pentru finalul anului

Meteorologii anunta un val de aer polar peste Romania, in perioada urmatoare. Totusi, de Craciun, vremea va fi ceva mai calda decat media normala pentru perioada respectiva. Estimarile Centrului European .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )