Libnet.ro
UNICEF

06:00

VREMEA. Prognoza meteo pentru 6 noiembrie. Vom avea parte de burnita si ploi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 6 noiembrie. Vom avea parte de burnita si ploi

Potrivit meteorologilor, vremea va fi frumoasa si calda in mare parte din tara, doar in sud-est fiind asteptate izolat unele burnite slabe. Vantul va sufla moderat in estul Dobrogei si mai mult slab ?. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. Vremea se raceste accelerat

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni, 5 noiembrie, prognoza meteo pentru perioada 6-18 noiembrie, astfel ca putem afla cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani, in toate regiunile.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 5 noiembrie. incepe incet procesul de racire

Pe 5 noiembrie, se anunta vreme calda, cu cer mai mult senin, exceptand regiunile extracarpatice. Prognoza meteo semnaleaza ceata in multe regiuni, inclusiv in Bucuresti, unde vor fi 16.

Vremea se va incalzi in aproape toata tara. Prognoza meteo pentru weekend

Meteorologii au anuntat ca vremea din weekend-ul 3 4 noiembrie va fi calda, cu temperaturi mai ridicate fata de normalul acestei perioade, dar izolat iti va face aparitia si ceata. in Maramures,.

Vom avea un nou cod comercial, din anul 2020

Un Memorandum pentru adoptarea noului cod comercial a fost semnat sau asumat de un mare numar de practicieni ai dreptului, conform avocatului Vom avea un nou cod comercial, incepand cu anul 2020, dupa cum a anuntat, ieri, avocatul Gheorghe Piperea, pe pagina sa de Facebook. Potrivit domniei sale, procesul legislativ dureaza intrucat, in primul rand, trebuie adoptate tezele acestui cod si, in al doilea rand, pentru ca trebuie facuta o dezbatere de politica economica si legislativa, relativa la necesitatea si principiile acestui nou cod, precum si o analiza in detaliu a continutului dezirabil al acestui cod.

HOROSCOP pentru noiembrie 2018. Saptamana viitoare vine cu o veste colosala!

Iata horoscopul pentru noiembrie 2018, penultima luna dintr-un an super intens din punct de vedere astrologic, iar evenimentele nu se anunta mai putin intense de acum pana la sfarsitul anului.

HOROSCOP pentru noiembrie 2018. Saptamana viitoare vine cu o veste uriasa!

Iata horoscopul pentru noiembrie 2018, penultima luna dintr-un an super intens din punct de vedere astrologic, iar evenimentele nu se anunta mai putin intense de acum pana la sfarsitul anului.

Prognoza meteo: Cand lovesc primele ninsori si de cand se schimba vremea. Ce se anunta in minivacanta de 1 Decembrie

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a actualizat prognoza pentru urmatoarele 30 de zile. Estimarile meteorologice pentru patru saptamani sunt realizate de catre ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durata. Este estimata media saptamanala a abaterilor temperaturii aerului si a cantitatilor de precipitatii fata de media perioadei 1993- 2016.

Comitetul Executiv al PSD se reuneste astazi. Codrin Stefanescu: Vom avea o discutie serioasa, barbateasca, aplicata

Liderii PSD se reunesc, luni, la Palatul Parlamentului, in sedinta Comitetului Executiv National CExN), urmand sa discute despre propunerile pentru Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si Consiliul.

Olguta Vasilescu: Vom avea OUG de modificare a Codului Muncii pe salariul minim diferentiat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca Guvernul va da, la urmatoarea sedinta, o Ordonanta de Urgenta pentru schimbarea Codului Muncii, astfel incat salariul minim sa fie diferentiat in functie de studii.

Horoscop saptamanal 5-11 noiembrie 2018. Avem parte de miscari astrale unice la 12 ani. Berbecii trebuie sa se reanalizeze, Gemenii trebuie sa se canalizeze pe ceea ce simt

Iata horoscopul saptamanal 5-11 noiembrie 2018, saptamana care contine 4 evenimente foarte mari ale lunii, toate concentrate in 3 zile consecutive ! Unele sunt miscari astrale care vin o data la 12 ani, deci.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )