Libnet.ro
UNICEF

15:45

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Cum va fi vremea de Craciun

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Cum va fi vremea de Craciun

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni, 17 decembrie, prognoza meteo pentru perioada 17-30 decembrie, astfel ca putem afla cum va fi vremea de Craciun, in toate regiunile tarii, dar. continuă pe Antena3

Prognoza meteo, pentru Bucuresti! Va fi lapovita si ninsoare luni si marti

Meteorologii au emis o prognoza speciala pentru Bucuresti, de ploaie ce se va transforma in lapovita si ninsoare, valabila incepand de luni, ora 12:00 si pana marti la aceeasi ora. ANM arata ca la.

Prognoza meteo actualizata pentru urmatoarele zile. Ce se intampla cu ninsorile

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Luni - Marti La noapte) Cerul va fi mai mult noros si vor cadea precipitatii, in toate regiunile. Acestea vor fi.

Ninge in Capitala. Prognoza meteo speciala pentru urmatoarele 24 de ore in Bucuresti

Meteorologii au emis o prognoza speciala pentru Bucuresti, de ploaie ce se va transforma in lapovita si ninsoare.

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in weekend. Iarna isi reintra in drepturi

Prognoza meteo pentru zilele de la sfarsitul saptamanii vine cu o vreme de iarna veritabila, cu precipitatii abundente si intensificari de vant, desi temperaturile vor fi blande.

Vremea in weekend: unde se va aseza strat semnificativ de zapada si unde se transforma ninsoarea in polei

Prognoza meteo pentru zilele de la sfarsitul saptamanii vine cu o vreme de iarna veritabila, cu precipitatii abundente si intensificari de vant, desi temperaturile vor fi blande.

Prognoza meteo ANM pentru o luna. La ce sa ne asteptam

ANM, prognoza meteo. VREMEA pe o luna, 17 decembrie - 14 ianuarie/Meteorologii au publicat prognoza meteo pe o luna. ANM, prognoza meteo. VREMEA pe o luna, 17 decembrie - 14 ianuarie: ANM,.

Prognoza speciala pentru Bucuresti: Cer noros si ploi temporare smbata si duminica

Meteorologii au emis, sambata dupa-amiaza, o noua prognoza speciala pentru Bucuresti, valabila pana duminica la ora 20. 00, interval in care cerul va fi noros, vor fi ploi temporare, iar temperatura va creste cu cateva grade, cele maxime fiind situate intre 5 si 6 grade.

VREME SEVERA iN BUCURESTI! Meteorologii au emis prognoza speciala pentru Capitala: Ninsori, lapovita, polei si vant

ANM a emis o prognoza speciala pentru Bucuresti. Capitala se va confrunta, weekend-ul acesta, cu vreme rea. in intervalul 14 decembrie ora 19 15 decembrie ora 08, cerul va fi noros si temporar va ninge,.

MINISTRUL JUSTITIEI: Va fi o singura ordonanta pentru cele doua coduri

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat astazi dimineata ca va fi o singura ordonanta pentru cele doua coduri, proiectul actului normativ fiind in curs de elaborare.

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea de Craciun 2018. Zonele unde va fi mai cald decat normalul perioadei

Vremea va fi mai rece decat in mod normal in urmatoarele zile, in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile vor creste insa incepand cu data de 21 decembrie, astfel ca de Craciun, vremea va fi apropiata sau chiar usor mai calda decat de normalul perioadei, in anumite zone. Asa arata prognoza pentru intervalul 17-30 decembrie 2018.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )