Libnet.ro
UNICEF

22:00

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 18 ianuarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 18 ianuarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Vineri, 18 ianuarie, meteorologii anunta ca vremea va fi mai calda decat ar fi normal in a doua jumatate a lunii ianuarie in cea mai mare parte a tarii, dar cu precadere in dealurile subcarpatice din. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 18 ianuarie. Veste neasteptata de la meteorologi

Vineri, 18 ianuarie, vremea va fi mai calda decat ar fi normal in a doua jumatate a lunii ianuarie in cea mai mare parte a tarii, dar cu precadere in dealurile subcarpatice din sud si est.

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 17 ianuarie. Fenomene periculoase in cursul diminetii

Valorile termice, in special cele diurne, vor fi mai ridicate decat in intervalul precedent si se vor situa peste cele caracteristice datei in majoritatea zonelor, cu precadere in.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Vremea se strica puternic

Meteorologii prognozeaza, pentru perioada 18 - 27 ianuarie 2019, o vreme destul de rece, dar cu fluctuatii ale valorilor termice atat ziua, cat si pe parcursul noptilor, in timp ce precipitatiile slabe.

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekend. Vesti proaste de la meteorologi

Dupa temperaturile mai ridicate din aceasta perioada vorbim de un val de aer rece care va ajunge si in Romania. Meteorologii ANM ne spun la ce sa asteptam in perioada urmatoare. Vorbim.

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekendul 19-20 ianuarie. Atentie la fenomene periculoase

Sambata, 19 ianuarie, valorile termice diurne vor marca o scadere in toata tara, chiar accentuata in centru, est si sud, dar cele nocturne vor continua sa fie, in general, peste normalul perioadei.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele ore. Vremea se strica puternic

Meteorologii prognozeaza, in urmatoarele doua saptamani 14 - 27 ianuarie 2019), o vreme rece, dar cu fluctuatii ale valorilor termice atat ziua, cat si pe parcursul noptilor, in timp ce.

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. Cand se incalzeste un pic vremea

Meteorologii prognozeaza, in urmatoarele doua saptamani 14 - 27 ianuarie 2019), o vreme rece, dar cu fluctuatii ale valorilor termice atat ziua, cat si pe parcursul noptilor, in timp ce.

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. Vremea se strica puternic

VREMEA. Prognoza meteo pentru Bucuresti pentru saptamana in curs. Ce fenomene meteo ii asteapta pe bucuresteni

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ninsori destul deslabe, vant moderat, cu rafale de 40 - 45 de kilometri pe ora, si temperaturi minime de minus 8 grade, pana joi dimineata,.

HOROSCOP. Mesajul Arhangelului Mihail pentru zodii, 18 ianuarie. Berbecii trebuie sa-si dea sansa la fericire, Taurii trebuie sa invese sa se ierte

Iata pentruVINERI 18 IANUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )