Libnet.ro
UNICEF

13:30

VREMEA. Prognoza speciala ANM pentru Bucuresti. Cand se schimba vremea

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza speciala ANM pentru Bucuresti. Cand se schimba vremea

VREMEA in Bucuresti. Disconfortul termic va persista in Capitala pe parcursul zilei de miercuri iar indicele temperatura-umezealava depasi pragul critic de 80 de unitati, potrivit prognozei publicate de. continuă pe Antena3

Prognoza meteo ANM, miercuri, 14 august: scadere brusca a temperaturilor, ploi si vijelii

ANM a emis prognoza pentru ziua de miercuri, 14 august. Specialistii meteo au anuntat o scadere brusca a temperaturilor, ploi si vijelii. Sunt asteptate cantitati de apa insemnate. Iata maximele si minimele zilei de miercuri, conform specialistilor de la Administratia Nationala de Meteorologie. Vremea in toata tara in Muntenia, in cursul zilei de 14 august, .

Prognoza meteo ANM marti, 13 august. Temperaturile continua sa creasca, iar disconfortul termic este accentuat

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta prognoza pentru ziua de marti, 13 august. De asemenea, acestia indica si prognoza pentru toata perioada dintre 12-18 august. Iata care vor fi maximele! Vremea in toata tara Nu scapam in ruptul capului de canicula! Vara pare ca se lungeste, nu ca ne apropiem cu pasi repezi .

Prognoza meteo ANM, luni, 12 august: Vreme calduroasa, insotita de ploi de vara

Pognoza emisa de specialistii ANM arata ca luni, 12 august, vom avea parte de o vreme calduroasa la nivelul intregii tari, insotite de un disconfort termic ridicat, dar si de ploi scurte de vara in a doua parte a zilei, in unele zone. Prognoza meteo ANM, luni, 12 august Potrivit prognozei meteo emise de specialistii .

METEO Prognoza speciala pentru Capitala. Cand vin ploile

Miercuri, in Capitala, vremea se va mentine calduroasa, iar disconfortul termic va fi ridicat. Indicele temperatura-umezeala va depasi pragul de 80 de unitati, conform Administratia Nationala de Meteorologie.

Cum va fi VREMEA in minivacanta de Sf. Maria: PROGNOZA ANM pentru urmatoarele 3 zile!

Meteorologii prognozeaza, pentru urmatoarele trei zile, intensificari ale vantului, vijelii, averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice si grindina in majoritatea regiunilor, transmite.

Gabriela Firea anunta introducerea vinietei pentru Bucuresti

Primarul general, Gabriela Firea, a anuntat, astazi, un proiect prin care, din ianuarie 2020, toate vehiculele care nu sunt inmatriculate in Bucuresti sau Ilfov vor putea intra in Capitala numai dupa achitarea unei viniete.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )