Libnet.ro
UNICEF

16:15

VREMEA. Prognoza speciala ANM pentru Bucuresti. Cand se schimba vremea

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza speciala ANM pentru Bucuresti. Cand se schimba vremea

Vremea in Capitala se mentine caniculara pe parcursul zilei de marti, iar maxima se va situa in jurul a 35 de grade, in timp ce miercuri se va raci accentuat, temperatura scazand cu 10 grade, potrivit. continuă pe Antena3

Prognoza meteo ANM pentru prima parte a lunii, perioada 6-12 septembrie. AccuWeather a revizuit temperaturile

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Meteorologii anunta cum va fi vremea in perioada 6-12 septembrie si care sunt fenomenele care se arata primei parti din prima luna a sezonului de toamna. Iata estimarile celor de la ANM si Accuweather pentru perioada specificata! Prognoza ANM pentru 6-12 septembrie Estimarea .

Vremea in weekend. Care este starea meteo si ce anunta ANM pentru ultima zi de vara si prima zi de toamna

Vremea in weekend ramane in continuare calduroasa in cea mai mare parte a tarii, dar sunt asteptate si precipitatii sub forma de ploi abundente si descarcari electrice. Ultima zi de vara calendaristica aduce vreme buna in anumite regiuni pentru cei care vor o mica vacanta pe ultima suta de metri inainte de intrarea in toamna.

Diana era in autobuzul 168 din Bucuresti, cand a auzit o femeie vorbind la telefon. Cand a realizat cu cine vorbeste, a ramas blocata. Numele lui aparea clar, pe ecran

O calatoare cu celebrul autobuzul 168 din Bucuresti a avut parte de un dialog simpatic. Diana era langa o doamnacare vorbea cu un barbat la telefon, care parea sa-i fie iubit. Scenaerade-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )