Libnet.ro
UNICEF

22:31

VREMEA. Prognoza speciala pentru 12-13 februarie, transmisa de meteorologi. Ce se va intampla in Bucuresti la noapte

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza speciala pentru 12-13 februarie, transmisa de meteorologi. Ce se va intampla in Bucuresti la noapte

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis o prognoza speciala pentru noaptea de 12 spre 13 februarie, in Bucuresti. Vremea va fi inchisa si se vor semnala precipitatii. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 12 februarie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Marti, 12 februarie, vremea se va raci, iar valorile termice se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade, iar cele minime intre .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 11 februarie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Luni, 11 februarie, vremea va fi calda pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Pe parcursul zilei innorarile se vor accentua treptat in regiunile vestice, nordice si centrale, unde temporar.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 11-18 februarie. Anuntul meteorologilor despre iarna

ANM Administratia Nationala de Meteorologie) a raspuns la intrebarea de pe buzele tuturor, daca am scapat sau nu de iarna. S-a emis luni, prognoza meteo pentru perioada 4-17 februarie. Prognoza a.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 11-18 februarie. Ce anunta meteorologii despre iarna

ANM Administratia Nationala de Meteorologie) a raspuns la intrebarea de pe buzele tuturor, daca am scapat sau nu de iarna. S-a emis luni, prognoza meteo pentru perioada 4-17 februarie. Prognoza a.

VREMEA. Prognoza meteo pentru duminica, 10 februarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Duminica, 10 februarie, valorile termice vor creste usor fata de intervalul anterior, astfel ca vor caracteriza o vreme calda pentru aceasta perioada, in special in regiunile sud-vestice si.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 12-18 februarie. Vremea se schimba radical

Meteorologii au emis un cod galben de ninsori valabil pana miercuri dimineata. Sunt vizate in special zonele montane, acolo unde sunt asteptate si rafale de vant care vor depasi 60 de kilometri la ora.

Meteorologii anunta precipitatii moderate, vant si viscol. Prognoza speciala pentru Capitala

Meteorologii au actualizat, marti, informarea meteo, anuntand precipitatii moderate si intensificari temporare ale vantului incepand de marti ora 15. 00 pana miercuri la ora 8. De asemenea, la munte este anuntat viscol.

VREMEA. Prognoza meteo in weekendul 9-10 februarie. De cand se incalzeste vremea

Sambata, 9 februarie, vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice se vor mentine in jurul celor caracteristice perioadei. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse.

Prognoza meteo luni, 11 februarie. Vremea rea se intoarce in toata tara. In Bucuresti va ninge

Luni, vremea va fi mai calda decat ar fi normal in aceasta perioada a anului, apoi, de marti, se raceste in toata tara. In Bucuresti se intorc ninsorile.

Prognoza meteo. ANM anunta schimbare brusca de vreme in Capitala

Meteorologii au emis o prognoza speciala pentru Capitala de luni pana miercuri, cand sunt asteptate ploi slabe si vant moderat. in noaptea de marti spre miercuri, ANM anunta ca ploaia se va transforma in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )