Libnet.ro
UNICEF

22:45

VREMEA. Prognoza speciala pentru Bucuresti. Ploi torentiale si vijelii pana marti dimineata

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza speciala pentru Bucuresti. Ploi torentiale si vijelii pana marti dimineata

Meteorologii au actualizat sambata prognoza pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca in urmatoarele zile se vor semnala ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina, temperaturile. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza speciala pentru Bucuresti. Sunt anuntate ploi torentiale si descarcari electrice

Instabilitatea atmosferica va ramane accentuata la nivelul Bucurestiului pana luni dimineata, se arata in prognoza actualizata a Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), publicata.

Prognoza speciala pentru Bucuresti: cum va fi vremea in zilele urmatoare

Meteorologii au actualizat sambata prognoza pentru municipiul Bucuresti, avertizand ca in urmatoarele zile se vor semnala ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina, temperaturile minime situandu-se intre 15 - 17 grade Celsius, iar cele.

Prognoza meteo nefavorabila pentru Bucuresti in ziua vizitei papale: Ploi torentiale, vijelii, posibil grindina

Vineri, ziua cand Papa Francisc vine la Bucuresti, vremea se anunta deosebit de nefavorabila, Administratia Nationala de Meteorologie estimand ca in a doua parte a zilei vor fi ploi torentiale, vijelii, fiind posibila si aparitia grindinei.

Ploi torentiale, vijelii si grindina in aproape toata tara / 37 de judete, sub cod galben pana luni dimineata

Meteorologii au emis joi o noua atentionare meteo de instabilitate atmosferica, anuntand ca pana luni vor fi ploi torentiale, vijelii si grindina, in aproape toata tara. De asemenea, de la ora 12. 00 si pana luni dimineata, 37 de judete se vor afla sub cod galben de grindina, vijelii si averse torentiale.

Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii la Galati. Este posibil sa cada grindina de mari dimensiuni

Fenomenele extreme, care includ ploi torentiale, grindina, descarcari electrice violente, vijelii vor afecta partea de sud a judetului Galati, dar in special municipiul resedinta de judet, precum si localitatileVanatori, Satu Costi, Tulucesti, Movileni, Sendreni, Smardan.

Ploi torentiale, vijelii si posibil grindina, astazi, in Bucuresti. Cum va fi vremea sambata si duminica

Meteorologii au actualizat prognoza speciala pentru Bucuresti preconizand in a doua parte a zilei de vineri, vijelii, ploi torentiale si posibil grindina. Vremea va ramane instabila si in zilele de sambata si duminica.

Prognoza meteo ANM, miercuri, 29 mai: Ploi torentiale si vijelii

Prognoza meteo ANM, miercuri, 29 mai. Meteorologii anunta ca aproape toata tara se afla sub informare meteo de vreme instabila. Sunt anuntate ploi torentiale, vijelii si grindina in unele regiuni. Fenomenele meteo extreme vor fi prezente pana sambata dimineata, iar cantitatile de apa pot depasi 35-50 l/mp. Vremea in Bucuresti in Capitala, vremea va fi [] .

VREMEA in weekend. Temperaturi de vara, dar si ploi si vijelii

Prognoza meteo pentru sambata, 1 iunie VREMEA. Vremea se va mentine instabila. Vor fi innorari accentuate, averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale.

Ploi torentiale si vijelii in Capitala, pana marti dimineata

Pana marti dimineata, in Capitala vor fi ploi torentiale, cu descarcari electrice, vijelii si grindina, anunta meteorologii. Temperaturile minime se vor situa intre 15 si 17 grade Celsius, iar cele maxime intre 24 si 28 de grade Celsius.

Alerta de vreme rea a fost extinsa: Se anunta vijelii, grindina si ploi torentiale. Cod galben pentru cea mai mare parte a tarii pana vineri dimineata

Vremea rea pune stapanire pe toata tara. Meteorologii au anuntat ca instabilitatea atmosferica se va mentine in majoritatea regiunilor tarii pana in 3 iunie. De joi la pranz, va fi in vigoare o avertizare Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina in Maramures, Moldova, Transilvania, local in Muntenia si Dobrogea, precum si in zonele de deal si de munte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )